banner102

OFHEM'den Şoförlere İki Günlük Eğitim

Ulaşımın baş aktörleri olan şoförlere Of Halk Eğitim Merkezi tarafından iki günlük diksiyon eğitimi verildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Aralık 2014 Salı 23:28
OFHEM'den Şoförlere İki Günlük Eğitim
Of Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından tertip edilen iki günlük diksiyon eğitimine Of Şoförler Of Şoförler Odasına bağlı şoförlere eğitimci Adem Üçüncü tarafından diksiyon eğitimi verildi.

12 ve 14 Aralık tarihlerinde Of Halk Eğitim Merkezi binasında verilen diksiyon eğitiminde Etkili İletişim, Beden Dili, Görgü Kuralları, Stresi Kontrol Altına Alma ve Trafik Kuralları konularında eğitim verildi.

Kısa zamanlı eğitimleri kendi alanlarında uzman Yaşar Eroğlu, Yasin Açıkgöz ve Adem Üçüncü verirken, eğitime katılanlara belge verildi.

Verilen eğitimler konusunda açıklama yapan Of Halk Eğitim Müdürü Ahmet Dunay, "İnsanlarımızın günlük hayatında en çok kullandığı alanlardan biride ulaşımdır. Bu alanın baş aktörleri olan şoförlerimizin insanlarla olan ilişkileri en güzel şekilde olmalıdır. Gerek görgü kuralları, gerek düzgün hitap etme, gerekse yoğun trafiğin stresini kontrol etme açısından bu tür eğitimler kendileri için kaçınılmaz bir fırsattır. Bunun için değerli hocalarımız aracılığı ile vermiş olduğumuz bu eğitimler, inşAllah şoförlerimiz ve halkımız için çok yararlı olacaktır." dedi. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 16.12.2014 23:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90