banner102

OFİMDER’de gündem projeler

Of İmam hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (Ofimder) Ağustos ayında yapmış olduğu kongre ile yeni yönetimini seçmişti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Aralık 2019 Çarşamba 15:54
OFİMDER’de gündem projeler

Görev dağılımı yapıldıktan sonra üye çalışmalarına hız veren dernek belli aralıklarla toplanarak yapılacak iş ve etkinlikler için istişarelerde bulunuyor. Bu amaçla Ofimder yönetimi Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulunda toplanarak yapılan çalışmaları ve gelecekte yapılacak çalışmalar hakkında yol haritası belirledi.

Ofimder Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Muhammet Kapıcıoğlu İstanbul’da bulunan mezun ve mensuplarla ilgili yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Of İmam hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği Başkan Vekili M. Hakan Terzioğlu da yapılan çalışmalar hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi. Başkan Vekili Terzioğlu konuşmasında, “ 28 Aralıkta Ankara’da yapmayı düşündüğümüz ve Sayın Cumhurbaşkanımızı davet ettiğimiz programımıza Cumhurbaşkanımızın iş yoğunluğu nedeniyle ileriki bir tarihe erteledik. Dernek faaliyetlerimizi yürüteceğimiz, eğitim, sosyal, kültürel çalışmalarında kullanmak üzere Ballıca Belediyesi eski binasının derneğimize tahsisini sağladık. Bu konuda Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkür ederiz. Binanın en kısa sürede tadilatını yaparak hizmete açacağız inşallah. “Tarihimi Tanıyorum, Ecdadımla Gurur Duyuyorum” adlı projenin onaylanmasını umuyorum. Bu Projeyle İmam Hatip Lisesi öğrencilerimiz Söğüt, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul’daki tarihi yerler ziyaret ederek tarih şuuru kazanmaları sağlanacak. İnşallah bu ve bunun gibi çalışmalarımızı ileride artarak devam ettireceğiz.”  diyerek düşüncelerini ifade etti.

Of İmam hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği  (Ofimder) Başkanı Ali Ulusoy da katılımcılara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulundaki toplantıya; Başkan Ali Ulusoy, Başkan V. Hakan Terzioğlu, Başkan Yardımcıları; İdris Kabahasanoğlu,Mehmet Türkyılmaz, Genel Sekreter Muhammet Kapıcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri  AdnanKaraismailoğlu,  Mustafa Çapoğlu, İzzet Keleş, Yüksel YaşarAli Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Şevket Bulutoğlu katıldı.

Son Güncelleme: 11.12.2019 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90