banner102

Ofimder’de haftalık sohbetler devam ediyor

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (OFİMDER)öğrencilere yönelik yapmış olduğu çalışmaların yanında mezun ve mensuplara yönelik eğitim faaliyetleri de yürütüyor. Bu kapsamda dernek binasında her çarşamba akşamı alanında yetkin kişiler tarafında önceden belirlenmiş konularda sohbet programı düzenleniyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Aralık 2021 Perşembe 15:37
Ofimder’de  haftalık sohbetler devam ediyor

Bu hafta Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bünyamin Akyüz’ün konuk olduğu programın konusu “kardeşlik hukuku” idi.

Program öncesi OFİMDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İdris Kabahasanoğlu bir  açılış konuşması yaptı. Kabahasanoğlu konuşmasında; “ Dernek olarak yeni hizmet binamızda çeşitli ve güzel hizmetler yapmaya gayret ediyoruz. Öğrencilere yönelik yaptığımız çalışmaların yanında bizler de kendimizi yenileme ve eksiklerimizi giderme adına her hafta bir araya gelip  farklı konu ve konuklarla sohbetler yapıyoruz. Amacımız eksiklerimizi giderip, aramızdaki muhabbet duygularını artırmaktır. Rabbim işlerimizi ve niyetlerimizi hayır eylesin.” dedi.

Haftanın konuğu Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bünyamin Akyüz “kardeşlik hukuku” konulu sohbetinde dernek yöneticilerine teşekkür ederek; “ Çok güzel bir ortam. Katılımcıların ilgi ve alakası da son derece canlı idi. Sohbetimiz de inşallah faydalı olmuştur. Bu tür progralarda devamlılık çok önemlidir. İnşallah aynı gayret ve heyecanla devam edersiniz. Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Program çiğ köfte ikramının ardından çay sohbeti yapılarak sona erdi.  

Son Güncelleme: 23.12.2021 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90