banner102

OFİMDER’den Kaymakam ve okul müdürlerine hayırlı olsun ziyareti

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (OFİMDER )kısa bir süre önce kongresini yaparak yeni yönetimini belirlemişti. Yeni OFİMDER Başkanı M. Hakan Terzioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri görev değişikliği yapılan ve okul müdürlüğü görevlerine atanan Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Çapoğlu’na, Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Cerrah’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Eylül 2022 Salı 17:16
OFİMDER’den Kaymakam ve okul müdürlerine hayırlı olsun ziyareti

Müdür ziyaretlerinin ardından Yeni OFİMDER Başkanı M. Hakan Terzioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri  Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (OFİMDER) Başkanı M. Hakan Terzioğlu ziyaretle ilgili olarak; “ Değerli Müdürlerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Rabbim hayırlı eylesin. Yeni bir kan değişimi olarak görüyorum. Bundan önceki müdürlerimize yaptıkları güzel hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bizler dernek olarak ülkemizin güzide okulları olan imam hatiplerin her alanda başarı elde etmesini istiyoruz. Bu konuda elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz inşallah. Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Başarılar diliyorum.” sözleriyle düşüncelerini belirtti.

Her iki okul müdürü de nazik ziyaretleri için Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (OFİMDER) Başkanı M. Hakan Terzioğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (OFİMDER) Başkanı M. Hakan Terzioğlu ve yönetim kurulu üyelerin okul ziyaretlerinin ardından Of Kaymakamlığına yeni atanan ve görevine başlayan Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dilek ve temennilerinde bulundular.

Kaymakam Demirer ziyaretle ilgili olarak;” Öncelikli olarak ziyaretinize teşekkür ediyorum. Yeni yönetiminiz hayırlı olsun. Allah güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Dernek çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (OFİMDER) Başkanı M. Hakan Terzioğlu da ziyarette yaptığı konuşmada; “Sayın Kaymakamımız Of ilçemize hoş geldiniz. Allah hayırlı etsin. Bizler yönetim kurulu olarak sizleri ziyaret edip hem hayırlı olsun dileklerimizi iletmek hem de sizlerin değerli fikirlerinden istifade etmek istedik. İnşallah sizlerin de desteği ile ortak paydamız Of’umuza  güzel hizmetler yaparız. Tekrar hayırlı olsun. Rabbim mahcup etmesin.” diyerek duygularını ifade etti.

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği ziyaretlerine Başkan M. Hakan Terzioğlu, Yönetim Kurulu üyeleri  İdris Kabahasanoğlu, Adnan Karaismailoğlu, İzzet Keleş, Mehmet Türkyılmaz..

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90