banner102

Oflu vatandaş bu işe şaştı kaldı!

Of'un İkidere köyünden olan ve Of'ta esnaflık yapan Hasan Uludoğan'ın başına gelenler tam da "bu iş bu ülkede olur" dedirtecek cinsten. Geçtiğimiz yıl kendisine gelen trafik cezası ihbarnamesi nedeniyle adeta şok olan Hasan Uludoğan, yetkililerden yardım bekliyor.

hamitk
hamitk
23 Mart 2015 Pazartesi 18:58
Oflu vatandaş bu işe şaştı kaldı!
Hiç gitmediği İstanbul'da aracında telefonla konuştupu için radara takıldığını ve kendisine trafik cezası geldiğini belirten Uludoğan, OF'UN NABZI'na şunları aktardı:

"Geçtiğimiz yıl sonunda posta ile bana gelen ceza ihbarnamesi nedeniyle bir anda neye uğradığımı şaşırdım. Çünkü ceza tutanağına göre geçtiğimiz yıl İstanbul'dacep telefonu konuşması nedeniyle radara yakalanmışım. Bu sebeple de 80 TL tutarında ceza yedim. Hiç gitmediğim hatta aracımın da hiç olmadığı İstanbul'da nasıl ceza yazıldığını anlayamadım. Durumu düzeltmek için ilgili trafik şubesi ile irtibata geçip ceza hakkında itiraz etmeme rağmen bir sonuç alamadım. Sözkonusu ceza ile ilgili mobese görüntülerini talep ettim  fakat sonuç alamadım."

Ceza nedeniyle trafik muayenesi de yaptıramadığını belirten Uludoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Aracımın muayene süresi dolmak üzere. Haliyle muayenesini yaptırmam lazım. Fakat muayene için gerekli şartlardan biri de araca ait herhangi bir trafik cezasının olmaması. Fakat haketmediğim bir ceza yüzünden aracımı muayene de yaptıramıyorum. Bu durumda muayenesiz araç kullanmak zorunda kalırsam bu sorurumluluğu kim üstlenecek? Yetkililerden yardım bekliyorum."

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 23.03.2015 19:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BEN GELDİM 2015-03-24 22:36:56

DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI SİZLERDE BAZI MEDYA KURULUŞLARI GİBİ BİR OLAYDA BÜTÜN ÜLKEYİ KÜÇÜK GÖSTERMEYİN, GÖSTERMEYE ÇALIŞMAYIN .BÖYLE BİR OLAY OLMUŞSA'''BU İŞ BU ÜLKEDE OLUR'''' NE DEMEK. SİZLER HABER YAPARKEN DAHA DİKKATLİ OLMANIZ GEREKİR. LÜTFEN ZARARLI CEMİYETLER GİBİ ÜLKENİN EKMEĞİNİ YİYİP SUYUNU İÇİP GEREKTİĞİNDE MİLLİYETÇİ GEREKTİĞİNDE DİNDAR GEREKTİĞİNDE KOMİNİST OLUP MÜNAFIKLIK YAPMAYIN.SORUMLULARI SUÇLU GÖSTEREBİLİRSİNİZ AMA ÜLKEMİZİ AŞAĞILAYAMAZSINIZ.DAHA DİKKATLİ OLMANIZI TAVSİYE EDERİM .İYİ İŞLERİNİZDE BAŞARILAR

Avatar
horoz 2015-03-25 11:35:02

devlete para lazım.

Avatar
kadir 2015-03-26 14:39:29

akp nin yönetici olduğu ülkede herşey normal.

Avatar
milli 2015-04-14 21:29:21

Bi yanlislikla memur hatasiyla koca ulkeyi genellemek koca bi beyinde igne ucu kadar yeri kullanan yorumculara. Ne demeli..birazda adam olunda objektif bakin olaylara.hele bunu ..kirletici haber olarak.hbr yapmayin samanyoluyolculari..

Avatar
Bekir Al 2015-06-30 01:46:12

Benzer durum basima geldi ve hesapta Çamlica giselerinde ceza yemisim. Karakola gittim ama her zamanki gibi bisey yapmayiz dediler. Ben de aradim ceza kesilen yeri ve fotoğrafim yok mu dedim. Var dediler , araç markasini ogrendim ki benim araçla tamamen farkli cikti. Bunun sonucunda aracimin ruhsat fotokopisini falan yolladim dilekce ile sorunu hallettiler. Umarim sen de halledersin...

banner90