banner102

Oflular Solaklı Vadisi'ne akın etti

Pazar gününü değerlendirmek isteyen Oflular piknik yerlerini doldurdu.

07 Nisan 2013 Pazar 14:27
Oflular Solaklı Vadisi'ne akın etti

Pazar gününü fırsat bilen Oflular Solaklı Vadisi üzerinde tesisleşŸtirilen mesire yerlerine akın etti.

 Hafta sonunun güneşŸli olmasından istifa eden Oflular, başŸta Uzungöl olmak üzere çeşŸitli tatil mekanlarına akın ederken Of dışŸını tercih etmeyip yakınlarda piknik yapmak isteyenlerin ilk durağŸı ise Solaklı Vadisi üzerindeki mesire yerleri oldu. Yabancı turistlerin de büyük ilgisini çeken konaklama yerlerinde vatandaşŸlar dere kenarında mangal yapmanın keyfini çıkardı.

 

 

     

OF’UN NABZI mikrofonlarına konuşŸan Oflular, Of ve çevresinde Solaklı Vadisi üzerindeki gibi dinlenme yerlerinin yapılmasının çok iyi olduğŸunu belirterek emeğŸi geçenlere teşŸekkür etti. Bazı vatandaşŸlar ise asma köprüden yürümeyi tercih ederken köprünün karşŸı yakasındaki ormanlık alanda yürüyüşŸ yaptı.

ܖte yandan turizm sezonun yavaşŸ yavaşŸ açılması ile birlikte Solaklı Vadisi'ndeki mesire yerleri yabancı turistlerin gelişŸine de ev sahipliğŸi yapacak. ܖzellikle Arap turistlerin yoğŸun ilgisini çeken bölge mayıs ayından itibaren belirgin bir turist artışŸına sahne olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90