banner102

OFLULARIN YARDIMI KENYA'YA ULAŞTI

Her yıl Ofluların kurban hisselerini Müslüman ülkelerde yardıma muhtaçlara götüren Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma Derneği, bu yılda 385 kurban hissesini Kenya'da bulunan Somali kamplarında kesti.

02 Kasım 2013 Cumartesi 18:38
OFLULARIN YARDIMI KENYA'YA ULAŞTI

 Geçtiğimiz yıl 600 kurban hissesini Afrika'da kesip muhtaçlara dağıtan Kardeş Eli Derneği, bu yıl 385 kurban hissesini Kenya'da, Kardeşli Derneği Başkan Yardımcısı Hasan İnan ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Baş aracılığı ile yardıma muhtaç Müslümanlara dağıttı.

600 bin Somalili'nin yaşadığı Kenya Garissa Şehrinin Dadaab Somali Mülteci kamplarında 560 büyükbaş hayvan Cansuyu aracılığıyla kesilerek Müslümanlara dağıtıldı. 

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Kardeşeli Derneği Başkan Yardımcısı Hasan İnan, Ofluların kendilerine güvenip kurban  hisselerini emanet etmelerinden dolayı, hissedarların kurbanlarını bizzat kendi elleriyle yardıma muhtaçlara dağıttığını ifade ederek, "Bizlere güvenen Oflu kardeşlerimizi mahcup etmeme ve güvenlerini sarsmama adına Cansuyu Derneği aracılığı ile Kenya'ya gittik. Burada kestiğimiz Kurbanları Müslüman kardeşlerimize dağıtarak emanetleri yerine ulaştırdık." dedi.

Bu konuda duyarlılık gösteren Of Halkına da teşekkür ettiklerini ifade ederek, yardımlarının devamını istedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 04.11.2013 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ey gidi günler 2013-11-08 09:03:10

geçen yıl yaklaşık 1000 bin adet kurban götürmüşlerdi.bu yıl imf ye borcumuzu ödedik ama müslümanlara olan borç duruyor demekki.1000 den 350 ye hey gidi ekonomi hey.

banner90