banner102

OFMEDDER Ziyaretlerine Devam Ediyor

Bir yıl önce kurulan ve çeşitli çalışmalarla faaliyetlerine devam eden Of Medya Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri kurum ziyaretlerine Of Müftülüğü ve Mikdat Sarıalıoğlu Ortaokulu ile devam etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Ekim 2014 Salı 21:30
OFMEDDER Ziyaretlerine Devam Ediyor
Ziyaretler kapsamında ilk olarak Of Müftülüğünü ziyaret eden Medya Derneği Yöneticileri, Müftü Recep Onat ile görüşerek  Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile ilgili karşılıklı sohbet şeklinde görüşme yaptılar.

İlçenin eğitim ve eğitim kurumları hakkında da görüşmenin yapıldığı sohbette eksiklikler ile yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Müftülük ziyaretinden sonra Of Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulunu ziyaret eden Dernek yöneticileri burada da Okul Müdürü Mehmet Balcan ile görüşerek kısa süreliğine eğitim konusunda sohbet yaptılar.

Gerçekleştirilen ziyarete Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar, Dernek Üyeleri İzzet Keleş, Nihat Yılmaz ve Fahri Hacıcaferoğlu katılırken, Of'un Nabzı Gazetesi Haber Muhabiri Muhsin Aksoy'da ziyarete eşlik etti.





Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 16.10.2014 13:10
Anahtar Kelimeler:
Recep OnatMehmet Balcan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90