banner102

Ofspor 46 Yaşında

Spor Toto 2.Ligde mücadele eden Ofspor , 46 .Kuruluş Yıldönümünü törenlerle kutladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Mayıs 2014 Salı 19:00
Ofspor 46 Yaşında

Spor Toto 2.Ligde mücadele eden Ofspor , 46 .Kuruluş Yıldönümünü törenlerle kutladı.

Günbatımı tesislerinde düzenlenen 46.Kuruluş yıldönümü töreninde konuşan Kulüp Başkanı Olcay Saral , 2 yıl önce göreve geldiklerinde , kulubün  4.8 trilyon borcu bulunduğunu , bunun yarısını ödediklerini ,artık icralık borçlarının bulunmadığını söyledi.

Kuruluş yıldönümüne  Oflular ın gerekli ilgiyi göstermemesine üzüldüğünü de söyleyen Başkan Saral  :” Bu salon tıka basa dolmalıydı. Bizim Ofspor ve Of adına ortaya koyduğumuz cefakarlık ne yazık ki camia tarafından yeterince anlaşılmamamktadır.  Bütün camia bilmelidir ki ,Ofspor , Of un ve Ofluların en önemli vitrinidir. Bu vitrinde sahip çıkıldıkça güzelleşecektir” şeklinde konuştu.

Kendisinin de yıllarca Ofspor a yöneticilik yaptığını belirterek konuşmasına başlayan Of Belediye başkanı Salim Salih Sarıalioğlu  , Ofspor un kuruluş sürecini ve Beldespor un alınarak , profesyonel lige nasıl adım attıklarını anlattı. Başkan Sarıalioğlu , Oflulara seslenerek de :” Ofspor mevcut yönetimin özverili çalışmaları ile gün geçtikçe kurumsal anlamda daha güçlü konuma gelmektedir. Bize ve camiaya düşen yönetime sahip çıkmak ve yardımcı olmaktır” diyerek görüşlerini dile getirdi.

Ofspor un Of un tanıtımına en çok katkı sunan değerlerinden birisi olduğunu belirten Of Kaymakamı Eren Arslan ise , kuruluş gecesinde görüşlerini şöyle dile getirdi:” Of a geleli 2 yıl oldu. Ofspor un yönetimi de 2 yıldır var. Takip ettiğim kadarıyla mevcut yönetim güzel işler yapıyor. Kurumsal açıdan Ofspor u örnek kulüplerden birisi haline getirdiler. Aly yapıya daha çok önem vererek ,Oflu gençlerin önünü açtılar. Oflular ın Ofspor değerine daha çok sahip çıkmaları gerekir “

OFSPOR BÖLGENİN ÜST YAPISI OLMALI

Ofspor un 46. Kuruluş yıldönümü törenlerine katılan Trabzonspor  Divan Başkanı Ali Özbak ise , Ofspor un Of , Çaykara , Sürmene , Araklı bölgelerinin üst yapısı olması gerektiğini vurguladığı konuşmasına :” Biraz önce konuşmalarddan anladığım kadarıyla Ofspor a taraftarı sahip çıkmıyor. Ofspor , bölge ilçelerden gençleri bünyesinde barındırırsa daha çok taraftarın ilgisini görür. Ofspor gibi takımlarımızın yapması gereken en önemli unsur bölgeli gençlere sıçrama noktası olmaktır. Unutulmamalı ki , Faruk Özak , Şenol Güneş , Ali Kemal Denizci gibi değerler , Sebat ta gelişerek geldiler.” Şeklinde konuştu.

Geceye Of Kaymakamı Eren Arslan , Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu , Trabzonspor Divan Başkanı Ali Özbak , Trabzonspor Eski Yöneticisi Nevzat Şakar  , Ofspor başkanı Olcay saral , Ofspor yönetim kurulu üyeleri ,  Çay fabrikası Müdürleri Yaşar Çakır , Halil İbrahim Kurnaz  ve Bülent Reisoğlu , Banka Şube Müdürleri , diğer yetkililer ve 200 e yakın taraftar katıldı.

Halil Bayram

Son Güncelleme: 27.05.2014 19:04
Anahtar Kelimeler:
Olcay Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90