banner102

Ofspor'dan basın açıklaması

Ofspor AŞ.Yönetim kurulu basına gönderdiği yazılı açıklama ile bazı konularda vatandaşları bilgilendirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Kasım 2017 Çarşamba 12:53
Ofspor'dan basın açıklaması
Yapılan yazılı basın açıklamasında şu sözlere yer verildi:

12-11-2017 Pazar günü TFF 3. Liginde Trabzon’un iki güzide kulübü Yomraspor-Ofspor Yomra ilçe stadında karşı karşıya gelmiştir.. Bundan önce 3 kez evimizde misafir ettiğimiz, ne maç öncesinde ne maç sonrası kusur etmediğimiz, kaç kişi geldiniz sormayıp kapılarımızı açtığımız, kupada elendiğimiz, ligde 2-0 dan 2-3 kaybettiğimiz halde tebrik eden yöneticilerimizi ve alkışlayan taraftarlarımızın gösterdiği centilmenliği unutmuş olacaklar ki; maç sabahı güvenlik toplantısında misafir tribün kapasitesi %10 uygulanacaktır 98 kişi gelebilir deyip, maça az bir zaman kala taraftarların gelmesiyle, stadyum kapasitesi %5 üzerinden 45 kişiden fazla verilemeyeceğinin söylenmesi taraftarları tahrik etmek ve ortamı germekten başka bir işe yaramamıştır… Rakip seyirci geldiği takdirde il güvenlik kurulunun alması gereken tedbirlerin kulübümüzle ilgisi olmadığını bilmeyecek çapta bir yöneticinin bu sebeple başkanımız Olcay SARAL’a maç öncesinde “ pek hoş gelmedin” demesi üzerine gösterdiğimiz tepkiye sözde başkan ve diğer yöneticilerin sessiz kalmaları aynı düşüncenin sahibi olduklarının göstergesidir.. Ligin daha 11 haftası geride kalmışken küme düşüyoruz naraları atıp savaş baltalarını çıkarmaları nasıl bir psikoloji içinde olduklarının göstergesi olup bu ruh halinin ilerleyen haftalarda daha büyük sorunlar yaratabileceği aşikardır. Saha içinde olan sertlik, çirkeflik ya da maç sonrası bazı futbolcuların tahrik eden davranışları saha içinde kalabilir ancak kulüp yönetenlerinin ve sözde kulüp başkanının iki komşu ilçeyi birbirine düşürecek fevri kararlardan uzak hassasiyet içerisinde olmaları gerekmektedir..
Tüm kulüp idare edenler bilir ki stadyumlarda olan protokol tribün misafir için ayrılan sayı 15 olup bunu esnetmek, hoş görmek ve gelen misafire “sen bizimle oturma başka yerde otur” dememek ev sahibinin şanındandır.. Daha birkaç hafta önce Manisa’da liderlik maçında daha küçük bir protokol olduğu halde 30 kişi misafir edilmişken kendi şehrimizde komşu ilçemizde uygulanan katı tutum üzerine yan yana maç izlemenin uygun olmayacağı düşüncesiyle yönetim kurulumuz protokolü terk edip taraftar grubumuzla maçı izlemeyi tercih etmiştir..
Camialarda kişilerin gelip geçici, kurumların kalıcı olduğunu ve hele ki aynı şehri temsil eden kulüplerin ortak çözümler üretme adına omuz omuza olması geretiğini savunan kulübümüzün bu tavrı ve yaklaşımı unutması kolay olmayacaktır..
Yomraspor için maddi manevi büyük destekler veren Yomra Bld. Bşk. İbrahim SAĞIROĞLU’nun sağladığı imkanlara rağmen en büyük başarısı iki kardeş kulübü birbirine düşürmek olan tayin ettiği sözde başkanı ve anlayışı devam ettiği sürece barış elini tutmayacağımızı net olarak ifade ederiz…

Ofspor AŞ.Yönetim kurulu

Son Güncelleme: 15.11.2017 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90