banner102

Of'ta 2015 Yılının İlk Kar Yağışı

Türkiye genelinde olduğu gibi Of İlçemizde de kar yağışı 07 Ocak itibari ile başladı. 9 Ocak Cuma günü itibari ile ilçe merkezinde yaklaşık 40 cm kar kalınlığı oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Ocak 2015 Cuma 03:23
Of'un Nabzı medya ekibi olarak gerek ilçe içindeki gerekse ilçe dışında yaşayan vatandaşlarımızın özlemini gidermek, ilçemizin son halini göstermek ve kar'ın güzelliği ile Of ilçesini gösterebilmek maksadı ile İlçenin şehir merkezinin birçok alanını gezdik ve fotoğrafladık.

Çektiğimiz fotoğraflar 8 Ocak Perşembe günü öğlen saatlerinde ve aynı gün gece 23.00 sıralarında  çekildi.  Siz değerli takipçilerimizin beğenisine sunduğumuz fotoğraflar toplam 178 adet olup belli bir kısmına web sitemizde laşabilirsiniz. Fakat aynı fotoğrafların daha büyük ve görselliği daha net olanlarına Of'un Nabzı facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 09.01.2015 04:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayrettın 2015-01-09 20:21:47

helal olsun of belediyesine bea...sular akmaz....elektrikler kesik...yollar kapalı..yatın bidahaki seçimde biz nasılsa enayi gibi yine size oy verecez...

banner90