banner102

Of'ta 30 Girişimciye Sertifikaları Verildi

KOSGEB Trabzon İl Müdürlüğü tarafından onaylı, Genç Aydınlar Derneği’nin gerçekleştirdiği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sona erdi. Eğitim sonrası 30 girişimci kursiyere sertifikaları takdim edildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
04 Ekim 2016 Salı 22:15
Of'ta 30 Girişimciye Sertifikaları Verildi
Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırması ve girişimcilerin iş planı kavramı ile tanıştırılması, başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacı ile verilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, 32 saatlik ders programı ile gerçekleştirildi. Eğitimine katılan 30 kişiye katılım belgesi verildi.

Eğitim konusunda açıklama yapan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi hocası Gökhan Kenanoğlu “ Of’ta verilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başarılı bir şekilde tamamlandı. Katılımcıların çoğunun genç olması eğitimin sürdürülebilirliği açısından Of ilçesine ve bölgeye faydalı olacaktır." diyerek  Of ilçesi için genç bireylerin girişimcilik bilincinde olmasının sosyal katkı da sağlayacağını ifade etti.

Eğitim hakkında açıklama yapan bir diğer isimde Genç Aydınlar Derneği Başkanı Cüneyt Bayraktar oldu.  Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlama ve deneyim kazanma fırsatı kazandığını ifade eden Bayraktar, “ KOSGEB Trabzon İl Müdürlüğü tarafından onaylanan ve derneğimiz tarafından yürütülen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sonucu 30 kişilik çoğunluğu genç bireyi yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz. Belgelerinin alan katılımcılardan bazılarının ise işletmesini kurması ve projelerini hazırlık aşamasına geçmesi bizleri, verdiğimiz hizmetin işe yararlılığı konusunda mutlu etmiştir."diyerek  belge alan kişilerin ülkemiz ekonomisine katkı vermesi ve mikro düzeyde ilçemize katkı sağlaması temennisinde bulundu. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 04.10.2016 22:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90