banner102

Of'ta Açılan İlk Diksiyon Kursu Tamamlandı

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları öncülüğünde, Of Halk Eğitim Merkezi tarafından başlatılan 64 Saatlik Diksiyon Kursu tamamlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Aralık 2014 Perşembe 01:30
Of'ta Açılan İlk Diksiyon Kursu Tamamlandı
Of ilçesinde ilk kez açılan Diksiyon kursu Saadet Partisi Of Gençlik Kolları üyelerinin talebi üzerine OFHEM tarafından açılarak 29 kursiyerin Diksiyon sertifikası almasına hak tanındı.

Anadolu Gençlik Of Yurt Binasının Konferans Salonunda  verilen Diksiyon kursunun hocalığını yapan Adem Üçüncü, kurs boyunca kursiyerler ile hoş vakit geçirdiğini ve kursiyerlerin gerek ders dinlemelerinden gerekse azimli oluşlarından çok memnun kaldığını belirtti.

Kurs hocası Üçüncü, "Öncelikli olarak bu diksiyon kursunu talep eden Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı ve üyelerine teşekkür ediyorum. Aynı şekilde bu isteklerini kırmayıp kursun açılmasını sağlayan Of Halk Eğitim Merkezi'ne de ayrıca teşekkür ederim." dedi.  Üçüncü,"Of'ta ilkini yaptığımız bu diksiyon kursu inşAllah kısa zamanda daha geniş kitlelere yayılarak her kesimin aldığı bir eğitim olacaktır. Bu eğitim gerek kurum çalışanları, gerek  şoförler ve günlük hayatta halk ile birebir ilişkisi olan  kişilerin alması gerektiği bir eğitimdir. " diyerek bu konuda kendisine görev verildiği taktirde elinden gelen fedakarlığı yapacağını söyledi.

Kursun açılmasına öncülük eden Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok'ta kurs hakkında kısa bir açıklama yaptı. Kursun özellikle kendileri için çok gerekli bir eğitim olduğunu vurgulayan Gözütok, "Bu kurs, biz Milli Görüş Gençleri için çok gerekli ve bir o kadar da zorunlu bir eğitim olduğunu düşündüğümüz için, Of Halk Eğitim Müdürlüğüne talepte bulunduk. Saolsunlar bizi kırmayıp kurs açma talebimizi reddetmediler ve bize eğitim veren Adem hocamız ile birlikte bu kursu almamızı sağladılar. Gerek Adem hocamıza  ve gerekse Of Halk Eğitim Müdürü Ahmet beye, bize gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

Gözütok, "Bizler; yeryüzüne iyiliğin ve adaletin hakim olması için kurulmuş bir teşkilat neferleri olarak  halk ile iç içeyiz.  İnancımız gereği insanlar ile çok güzel şekilde iletişim kurmak ve Davamızı layıkıyla anlatmak için bu kursa katıldık. Saolsun Yönetim Kurulu Üyelerimiz bu konuda hassasiyetlerini göstererek kursa katıldılar ve bir nebze olsun iletişim konusunda kendilerini geliştirdiler. Bizim temennimiz bu tür kursların her daim yapılması ve her kesim kurum üyeleri ile vatandaşların bu kurslardan faydalanmalarıdır. " diyerek kursa katılan 29 kursiyere de ayrı ayrı teşekkür etti.



Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 11.12.2014 01:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fikri 2014-12-11 10:36:03

of kkk bunada bişey yaz da özleduk seni....

Avatar
isimsiz 2014-12-11 11:07:38

ilk degil bence 2013 de halk egidim de vermişdi bizde katılmışdik

Avatar
ismail 2014-12-11 17:17:26

hay ağzına sağlik fikri

Avatar
OF k.k.o. 2014-12-11 17:27:25

Bende sizi 2015 başbakanlık secimde Çok ÖZLEYECEĞİM cok,kaçmak için SİCAN DELİĞİ arayacaksiniz....beni özlemeğe devam edin.

Avatar
ismail 2014-12-11 19:12:03

aslan parçası geri döndü heeeeyyytt

Avatar
of k.k.o. 2014-12-12 17:32:08

2015 da tüm TÜRKİYE o zavallı farelere GÖRECEK.

Avatar
arda 2014-12-12 17:12:03

sen sıçan deliğinden bi çık da bakalım nasıl bi faresin....

Avatar
selda @of k.k.o. 2014-12-13 22:16:32

meclise girince fareliğin gitmez.angaralı fare olursun en iyi ihtimal...adam olun adam ...

banner90