banner102

Of'ta Denize Giren 1 Kişi Boğularak Can Verdi

Of’ta Kıyıcık Mahallesi sahilinde denize giren Çaykara nüfusuna kayıtlı Mehmet Albayrak hayatını kaybetti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Ağustos 2015 Pazar 21:24
Of'ta Denize Giren 1 Kişi Boğularak Can Verdi

İlçemiz Taşkıran Mahallesinde Merkez Camii altında Reyhan Marketi işleten, aynı zamanda Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu aile birliği başkanı 44 yaşındaki Mehmet Albayrak serinlemek için gittiği Of-Kıyıcık mevkii´nde girdiği denizde boğularak vefat etti. Alınan bilgilere göre, bugün öğleden sonra ailesi ile birlikte Of-Kıyıcık mevkii´ne giden 44 yaşındakı Mehmet Albayrak ailesiyle birlikte serinlemek için denize girdiler. Bu arada kızının boğulma teklikesi geçirdiğini gören Albayrak Kızını kurtardıktan sonra bilinmeyen nedenlerden dolayı gözlerden kayboldu. Alesi tarafından 112 acil servise haber verildi. Sağlık ekibinin olay yerine gelmesiyle birlikte 45 dakika sonra suyun altından çıkartılan ve kalbi duran Albayrak´a burada yaklaşık bir saatlik müdahale yapıldıktan sonra 112 Sağlık ekipleri tarafından Of Devlet hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Mehmet Albayrak yaşamını kaybetti.

Olayın duyulması üzerine Albayrak´ın yakınları Of devlet hastanesinin önüne akın etti. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile çok sayıdaki Çaykara ve Taşkıran´lı vatandaş acil servisin önünde toplandı. Mehmet Albayrak´ın öldüğünü haberini alan yakınları hastanenin önünde sinir krizleri geçirdi.Of Devlet hastanesi morgunda yapılan otopsiden sonra Mehmet Albayrak´ın naaşı gece saat 23:00 sularında ailesi tarafından alınarak Çaykara Taşkıran Mahallesine getirildi. Albayrak'ın cezazesi 31 Ağustos Pazartesi günü öğle namazı müteakiben Taşkıran Merkez Camiinde kalabalık bir katılım ile kılınarak aile mezarlığına defnedildi.  

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.09.2015 13:09
Anahtar Kelimeler:
Mehmet Albayrak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90