banner102

Of'ta eğitim sezonu start aldı FOTO GALERİ

2012-2013 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası etkinlikleri Ofta düzenlenen ziyaretler ve törenlerle kutlandı.

18 Eylül 2012 Salı 22:22
Of'ta eğitim sezonu start aldı FOTO GALERİ

İlçe Milli EğŸitim MüdürlüğŸü tarafından  Atatürk anıtına çelenk sunumu  ile başŸlayan programlar, çeşŸitli okul öğŸrencilerinin öğŸretmenleri eşŸliğŸinde protokol üyelerini ziyaret etmeleri ve 28 şžubat  İlköğŸretim Okulunda kutlama programın gerçekleşŸtirilmesiyle son buldu.

 

Mikdat SarıalioğŸlu İlköğŸretim Okulu öğŸrencileri tarafından öğŸretmenleri eşŸliğŸinde ziyaret edilen Kaymakam Eren Arslan, “eğŸitimde başŸarının önemli olduğŸunu, ama çok daha önemli olanın topluma faydalı, çevresine saygı gösteren, adalet duygusu gelişŸmişŸ, milli ve manevi değŸerlerini özümsemişŸ bireyler yetişŸtirmek olduğŸunu” söyledi.

 

Kutlama programının ikinci ayağŸı 28 şžubat İlköğŸretim Okulunda yapıldı. ÇeşŸitli konuşŸmaların yapıldığŸı, şŸiirlerin okunduğŸu kutlama programı, bir grup sekizinci sınıf öğŸrencisinin bir grup birinci sınıf öğŸrencisine “Okula HoşŸ Geldiniz” çiçeğŸi sunması ile son buldu.

 

Program sonrası öğŸretmenler odasında öğŸretmenlerle birlikte çay içen protokol üyeleri, tüm eğŸitim camiasına yeni eğŸitim öğŸretim yılında başŸarılar dilediler. Ayrıca Of Belediye BaşŸkanı Murat Saral, yavrularımızı yetişŸtiren öğŸretmenlerimizin dinlenme  odalarının daha güzel bir şŸekil alması için çalışŸma yapacaklarını belirterek, “ilk düzenlemeye 28 şžubat İlköğŸretim okulumuzdan başŸlıyoruz. İnşŸallah 24 Kasım öğŸretmenler gününde yenilenmişŸ haliyle burada çay içeceğŸiz” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90