banner102

Of'ta esrar operasyonları devam ediyor

Of'un Birlik Köyünde Trabzon İl Jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda esrar ele geçirildi.

01 Ağustos 2012 Çarşamba 10:40
Of'ta esrar operasyonları devam ediyor

Trabzon İl Jandarma ekipleri başŸarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi.Trabzon’un Of ilçesi Birlik köyü ile Trabzon Merkeze bağŸlı Yalıncak Beldesinde yaptığŸı istihbarat çalışŸmaları neticesinde Jandarma ekipleri 4 ayrı noktaya yaptıkları operasyonda 3500 kg kubar esrar ile 2745 kök dişŸi Hint keneviri ele geçirdi.

Elde edilen bilgiye göre Of ilçesinde ve Yalıncak Beldesinde ev ve tarlalarda yaptıkları aramalarda bulunan uyuşŸturucu maddelerin H.A, A.C.K, N.D ile M.D’ye ait olduğŸu anlaşŸıldı şŸahıslar sorguları yapılmak üzere tutuklandı.

Trabzon il jandarma son dönemlerde gerçekleşŸtirdiğŸi operasyonlarda dağŸ tepe gezerek uyuşŸturucu ile mücadelede ne kadar kararlı olduğŸunu göstermekte.

Haber 61

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90