banner102

Of'ta FETİH COŞKUSU

AGD Of Temsilciliği tarafından düzenlenen Mekke'nin Fethi Gecesi büyük bir coşku ile kutlandı. Programın onur konuğu Resul Bölükbaşı Hocaefendi oldu.

01 Ocak 2013 Salı 20:25
Of'ta FETİH COŞKUSU

Anadolu Gençlik DerneğŸi Of TemsilciliğŸi tarafından düzenlenen Mekke'nin Fethi'nin yıldönümü programı Of Günbatımı Sahil Tesislerinde büyük bir katılımla gerçekleşŸtirildi. Salonun tıklım tıklım dolduran Oflular, programın 'onur konuğŸu' olan Resul BölükbaşŸı Hocaefendi'nin sohbetiyle manevi bir atmosfer yaşŸadı.

Programa Saadet Partisi Of İlçe BaşŸkanı M. Celal VahapoğŸlu Of İlçe Milli EğŸitim Müdürü Adem Gündüz, Of İlçe Milli EğŸitim şžube Müdürü İdris KabahasanoğŸlu, Of'un önde gelen alimlerinden Salih Topçu Hocaefendi, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri işŸtirak etti.

Programın açılışŸ konuşŸmasını yapan AGD Of Temsilcisi Hasan İnan, Mekke'nin Fethi'nin önemine değŸinerek müslümanların bu fetihten pekçok ders çıkarması gerektiğŸini ifade etti. Fethin çağŸları aşŸan mesajı ile günümüzü aydınlattığŸını ifade eden İnan müslümanların bu mesajın ruhunu yaşŸaması gerektiğŸini ifade etti.
 
Programın 'onur konuğŸu' olarak 31 Aralık Mekke'nin Fethi Gecesini ihya etme amaçlı sohbet veren Resul BölükbaşŸı Hocaefendi, Resulullah'ın (SAV), Mekke'deki risalet döneminden, hicretinden ve Medine İslam Devleti'ni kurduğŸu dönemlerden kesitler anlatarak fethin ruhunu yansıttı. Bu dönemleri her müslümanın çok iyi bilmesi gerektiğŸini ve ibret alması gerektiğŸini ifade eden Resul BölükbaşŸı Hocaefendi, verdiğŸi temsil örneklerle bu konuda dinleyicilere bilgi verdi.
 
-sayfa-
HİCRET ALLAH İ܇İNDİR
Allah için hicret eden müslümanların, sırf Allah rızası için eşŸinden, evladından, anasından, babasından ayrılıp Mekke'den Medine'ye göçettiğŸini belirten BölükbaşŸı Hocaefendi, böylece o büyük sahabilerin hem Allah rızasına ulaşŸtığŸını hem de bir müslümanın hangi durumda ne yapması gerektiğŸini en güzel şŸekilde ortaya koyduğŸunu ifade etti.
Programın başŸında ve sonunda yapılan sinevizyon gösterileri ise geceye renk katarken program sonucunda Ofluların böylesine bir gece yaşŸanmasına vesile olduğŸu için AGD Of Temsilcisi Hasan İnan'a ve dernek yöneticilerine teşŸekkür etti.
 
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ofli 2013-01-04 17:44:40

yahu şu vidyoların yüklenmesi ne kadar da zordur ki 4 gündür yüklenemediler...bari bir dahaki fetih'e kadar yüklenseler...

Avatar
ebuzer 2013-01-05 12:20:25

Resul hocanın geleceğŸini günlerce kurankurslarından camilerden cemaatlere duyurdular alimlerin alimi diye. Tabiiki büyük bir merakla izledim. Konuşmalarında asıl vurgu yapacağŸı yerler o kadar çok iken nerelere tarıldın hocam ..bence bu ülkenin en büyük sıkıntılarından biride sizler gibi kendi din baronluğŸunu sürdürmek isteyenlerdir.. ihsan eliaçık hocayı eleştiriyorsun acımaszıca ..ve diğŸer hocaları yerden yere vururken güya isim vermiyorsun ama adreslerin belli .. ben inanıyorumki değŸil onlar yaşar nurinin karşısında olsan inan yerden yere vururlar seni dini bilgi bakımından.. buldtun cahil halkı kuran kursu imparatorluğŸunun temsilcilerini atıp tutuyorsunda bir kere siyonizmin bir numaralı taşerönü akpartinin uygulamalarına çatmadın. İslam alemini karşısına alan siyonist yayılmacılığŸının örnek gösterdiğŸi bu iktidar suriyeye ıraka libyaya ve afganistana terör ihraç eden nato birliklerinin goygoyculuğŸunu yaparken üstüne üstlük bu iktidarı yere göğŸe sığŸdıramadın. Neymiş kurankurslarının bir eli yağŸda bir eli baldaymış .. kendileri neler çekmiş neler.. kim tanıyor seni ne mücadelesi ettin kimler kendilerini feda etti herkes bunları biliyor hoca.. ve diyorsun ki.. herkes yüksek maaş alıyor bugünlere şükrediyorsun gelinen durumu mükemmellik olarak yorumluyorsun işte bu sözlerinle ne büyük günah ve vebale girdiğŸini biliyormusun yazıklar olsun diyoruz.. bu geceyi tertipleyenlere bir çift sözüm var SÜTE SU KARIŞTIRMAYIN anadolu gençliğŸin nefis çalışmalarına böylesine sığŸ düşünen , islamı rantçı hocaları tek olarak getirmeyin madem getiriyorsunuz karşıtların da getirin ihsan eliaçık bir yazardır..oda olsun orda başkalarıda olsun .. o zaman konuşsun bakalım.. bunların yüzünden kitleler islamı bilimden uzak buldukları için uzaklaşıyorlar islamdan esas tehlike bu

Avatar
K.Yılmaz 2013-01-06 21:15:58

GERLJEKTEN EBUZER NİKİ İLE YAZAN ARKADAŞ TÜM OFLULARIN HİSLERİNE TERCÜMAN OLDUN TEŞEKKÜR EDİYORUM. VİTRİN PARLATMAKLA, AİLE DEMOKRASİSİ İLE OFTA HERŞEY GÜDÜK VE CÜCE KALIYOR. AİLE DEMOKRASİSİ DİYORUM İNŞALLAH BU SELJİMLER BUNUN SONU OLUR. DEğžİŞİK FİKİRLER VE DEğžİŞİK PARTİLER AYNI AİLEDEN ADAY GÖSTERİYORLAR. KABİLE DEMOKRASİSİMİ VAR BU ÜLKEDE. ANKARADA YER YERİNDEN OYNUYOR TABULAR YIKILIYOR OFLULAR HALA ZÜLFİKARE DOKUNMADAN NE ŞİŞ YANSIN NE KEBAP DİYEREK ÖNÜNE KOYULANLA YETİNMEK ZORUNDA KALIYOR. DAHA NE DEMOKRASİSİNİ SAVUNUYORUZ OFLULARIN CİNLİğžİNDEN BAHSEDİYORUZ. BÖYLE BİR GELECEKMİ BIRAKACAğžIZ LJOCUKLARIMIZA İNANI UTANCIMIZDAN BUNLARI DİLE GETİRMEMELİYİZ. YÖREMİZE SANKİ ÖLÜ TOPRAğžI SERPİLDİ HAYRAT KIYICIK ESKİPAZAR ARAKLI ARSİN İLLJELERİNİN KISMEN YAŞADIğžI KABİLE DEMOKRASİSİNİ BİZLER YILLARDIR İLİKLERİMİZE KADAR YAŞIYORUZ. BU İLLJEDE BU SORUN AŞILMADIKLJA STATÜKO KALKMADIKLJA HİLJKİMSENİN HİLJ BİR FİKİR VE PARTİCİLİK YAPMASINA GEREK VARMI YETENEğžİ VE VİZYONU OLAN TÜM OFLULARIN BU HEYECANINI İLLJE YÖNETİMİNE VESAYETSİZ YANSITMALARI GEREKMEKTEDİR. ÜLJ MAYMUNLARI OYNAYAN OFLULARIN ZEKİLİğžİNDEN DOBRALIğžINDAN NASIL BAHSEDİLİR Kİ.. YILLARCA HER HAKSIZLIK KARŞISINDA DUYMADIM GÖRMEDİM BANANE VURDUMDUYMAZLIğžI İLE SIVIŞAN BİRTAKIM ZENGİN UYANIK GELJİNEN OFLULARA SORMAK LAZIM VİCDANLARINIZI KİMLİKLERİNİZİ KİŞİLİKLERİNİZİ KİRAYAMI VERDİNİZ

banner90