banner102

Of'ta Fetih Coşkusu

Anadolu Gençlik Derneği tarafından Türkiye'nin dört bir tarafında kutlanan Mekke'nin Fethi'nin 1386. yıl dönümü programı, Of İlçesinde de coşkuyla kutlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Ocak 2017 Pazartesi 06:30

Of Anadolu Gençlik Derneği Konferans Salonunda yoğun bir katılım ile gerçekleşen Mekke'nin Fethi'nin 1386. yıl dönümü programı Of Zehra Hatun Kur'an Kursu Hocası Yusuf Haşıl Hocanın Kur'an tilaveti ile başladı. Yaşar Akbulut hocanın Esma-ül Hüsna'yı okumasının ardından Of AGD İlçe Başkanı Hasan İnan açılış konuşması yaptı. İnan, Mekke dönemi ve günümüz yaşantısından örnekler vererek yaptığı konuşmasının sonunda AGD'nin misyonu ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İlçe Başkanı İnan'ın konuşmasından sonra Zehra Hatun Kur'an Kursu öğrencilerinin ilahiler söylemesi ve Sinevizyon gösterisi ile devam eden program, Davut Kapıcıoğlu'nun günün anlam ve önemini anlatan konuşmasıyla son buldu.

Programa Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabasanoğlu, Saadet Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcısı Musa Gözütok, Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sedat Gül,  Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, öğretmenler, İmamlar, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 03.01.2017 03:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90