banner102

Of'ta Fırınlara Ramazan Denetimi

Of Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayı dolayısıyla ilçe genelinde faaliyet gösteren fırın denetimlerine hız verdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Haziran 2016 Cumartesi 04:53
Of'ta Fırınlara Ramazan Denetimi
Of Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekip tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren fırınlarda gramaj, işyeri ruhsatı ve temizlik denetlemesi yapıldı.

Zabıta ekiplerinin denetimlerine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden görevlendirilen personelde katıldı. Denetimlerde herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadığını ve bu durumun hem denetimler hem de vatandaş adına memnun edici bir gelişme olduğunu ifade eden Zabıta Müdürü İsmail Hakkı Sarıalioğlu, "Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu'nun talimatlarıyla yıl içerisinde titizlikle gerçekleştirdiğimiz fırın denetimlerimizi mübarek Ramazan Ayına girdiğimiz bugünlerde sıklaştırdık. Özellikle Ramazan pidesi konusunda eksik gramaj kontrolleri yaptık. Halkımızın en temel ihtiyacı olan pide ve ekmeklerin sağlıklı ortamlarda üretilmesi adına geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirdik. Yaptığımız fırın denetimlerinde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmaması bizim ve halkımız için sevindiricidir. Bu konuda fırın esnaflarımıza teşekkür ediyor, Ramazan ayının tüm esnafımıza hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 18.06.2016 04:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90