banner102

Of’ta Futbol Turnuvası başlıyor

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü eğitimde farklılık oluşturma amacıyla Milli Eğitim Kurumuna bağlı okul ve kurumlarda görevli öğretmenler arası Dostluk ve Dayanışma Turnuvası düzenleniyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Ekim 2017 Cumartesi 16:09
Of’ta Futbol Turnuvası başlıyor
10 takımın katıldığı turnuvanın kuraları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir’in başkanlığında takım kaptanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Kura çekimi töreninde konuşan Şube Müdürü Süleyman Bedir;” İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak güzel bir birlikteliğimiz var. Bizler de bu birlikteliği ve dayanışmayı pekiştirmek, başarıyı artırmak, aynı zamanda stres atıp eğlenmek için bir turnuva düzenlemek istedik. Farklılıklarımızın zenginliğinden eğitim adına yeni sinerjiler oluşturmak istiyoruz. Saha içerisinde ne kadar rakip olsak da biz hep dost ve eğitimciyiz. Bu anlayışla maçlara çıkıp eğitimci kimliğimizi, centilmen ve dostluğumuzu bizi izleyenlere göstermeliyiz. Turnuvamızın; dostluk, barış, kardeşlik içinde sakatlık yaşanmadan geçmesini diliyor tüm takımlara başarılar temenni ediyorum.” Turnuvayla ilgili düşüncelerini ifade etti.

23 Ekim 2017 tarihinde H.M.B. Ulusoy Lisesi Halı Sahasında başlayacak Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvası 10 takımın katılımıyla iki grupla lig usulü yapılacak. Guruplarından ilk ikiye giren takımlar çapraz eşleştirme ile eşleşip yarı final ve final karşılaşmaları yapacak. Final maçı 24 Kasım 2017 tarihinde Öğretmenler Gününde yapılacak.

Son Güncelleme: 21.10.2017 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90