banner102

Of'ta Gaziler Günü Programı

19 Eylül Gaziler Günü Of Sahil Oğuzhan Restorantta yapılan konuşmalar ve verilen yemek ikramı ile kutlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Eylül 2015 Pazar 02:36
Türkiye'de 2002 senesinde çıkartılan yasa ile 19 Eylül günü Gaziler Günü olarak kabul edilmiş ve o günden günümüze kadar kutlanmıştır.

Sahil tesislerinde gerçekleştirilen Gaziler günü programı bir dakikalık saygı duruşu ve ardından okunan istiklal marşı ile başladı. Daha sonra Of Zehra Hatun Kur'an Kursu Yöneticisi Recep Koç'un Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı.

Konuşmasında ülkemizde son zamanlarda yaşanan terör olaylarına da değinen Başkan Sarıalioğlu, bu terör olaylarının haçlı zihniyetin bir parçası olduğunu dile getirerek, hiçbir zaman Hakkın karşısında batılın galip gelemeyeceğini söyledi.

Başkan Sarıalioğlu'nun konuşmasından sonra söz alan Of Garnizon Komutanı Onur Yakan da günün önemine binaen kısa bir konuşma yaptı.

Programın son konuşmasını Of Kaymakamı Eren Arslan yaptı. 19 Eylül Gaziler günün gazilerimize vefa günü olduğunu söyleyen Arslan, "Ülkemiz ve inancımız için canla başla mücadele eden Gazilerimiz için bir gün elbette yeterli değildir.  Büyük fedakarlıklar yapan Gazilerimiz için yapılan hiçbir kutlama ve program onlara karşı ödememiz gereken borcumuzun karşılığı olamaz. Ancak tarihe bir not düşmek, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi dosta düşmana göstermek için bu günleri vesile bilmek ve kutlamakta bizim için bir görevdir." dedi.

Konuşmaların ardından yemek ikramı ile son bulan programa Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Garnizon Komutanı Onur Yakan, Of Müftüsü Recep Onat, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 20.09.2015 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90