banner102

Of’ta Gençlere Yeni Bir İş İmkânı

Kuveyt Türk Of Şubesi Müdürü Mustafa Yılmaz KAR tarafından Of ilçesinde bulunan Yakup Türköz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’ne bağışlanan galoş makinesi ile gençlere bir iş kapısı daha açıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Nisan 2014 Cuma 16:27
Of’ta Gençlere Yeni Bir İş İmkânı
Özellikle Hastanelerde sağlıklı bir ortam için kullanılan galoşları imal eden öğrenciler, bu çalışamlarını Öğretmenlerinin kontrolünde yaparak saatte 300 adet galoş imal ediyor. 

Başta hastaneler, sağlık ocakları, pastaneler, ana okulları, yemekhaneler ve gıda sektöründeki iş yerleri olmak üzere pek çok alanda ihtiyaç duyulan ayak galoşları, öğrenciler için gerek okul dönemlerinde, gerekse mezun olduktan sonra devam ettirebilecekleri bir zanaat olacak görülüyor.

Konu ile ilgili olarak konuşan Okul Müdürü Mustafa AKYILDIZ, “Özel eğitime ihtiyaç duyan gençlerimiz, ne yazık ki toplumumuzda geri plana itilmekte. Bu çalışmamızla toplumumuzun özel eğitime muhtaç bireylere karşı olan tutumunu değiştirmeyi umuyoruz. Projemizin başarılı olacağına en az bizim kadar inanarak bizleri destekleyen Sayın Mustafa Yılmaz KAR, Ömer Faruk ÇAKIR ve Hamit Seyhan’a katkılarından dolayı tüm öğrencilerimiz ve çalışma okul personelimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi. 





Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 11.04.2014 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
A.D.A.Ş YEMEK HİZMETLERİ 2014-04-12 20:38:43

Bu okuldaki özel egitim ögrencilerine her zaman destek vermeye haziriz daima yanlarindayiz

banner90