banner102

Of'ta Hamsi Festivali

Of Teknoloji Fakültesi tarafından Fakülte bahçesinde çok sayıda kişinin katılımı ile hamsi festivali düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Aralık 2016 Cuma 01:39
Of'ta Hamsi Festivali

Düzenlenen Hamsi Festivalinde kısa bir konuşma yapan Of Kaymakamı Eyüp Fırat, görev yaptığı ilçelerde Meslek Yüksek Okullarının bulunduğunu, ancak bu tür bir kaynaşmanın olmadığını söyledi. Kaymakam Fırat, “Hemen her ilçemizde Meslek Yüksek Okulumuz vardı. Ama böyle bir kaynaşmayı oralarda görmemiştim. Sadece kaymakam olarak bizler ve belediye başkanlarımız olurdu. Burada ise toplumumuzun her kesimi var. Güzel bir etkinlik, güzel bir birliktelik oldu. Etkinliğin düzenlenmesine katkı veren başta Belediye Başkanımıza, etkinliği organize eden üniversite yönetimimize, katılım gösteren mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. " diyerek bu tarz güzelliklerin sürmesini temenni etti.

Of Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı İrfan Acar, etkinliğe destekleri nedeniyle Başkan Sarıalioğlu’na, katılımları nedeniyle Kaymakam Fırat’a ve diğer katılımcılara teşekkür etti.

Etkinliğe, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı İrfan Acar, Siyasi Parti Of İlçe Başkanları, Sivil Toplum Temsilcileri, Daire Amirleri, Banka ve Çay Fabrikası Müdürleri, Of Teknoloji Fakültesi Derneği Yöneticileri, Fakülte’nin idareci ve akademik üyeleri, basın mensupları ve öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme: 23.12.2016 01:40
Anahtar Kelimeler:
Eyüp Fırat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90