banner102

Of’ta İlköğretim Haftası Etkinlikleri

Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunumu ile başlayan etkinliklere, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Yakan, Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Ekim 2015 Perşembe 02:13
Of’ta İlköğretim Haftası Etkinlikleri

 Atatürk Anıtına çelenk koyulmasının ardından, Pınaraltı İlkokulunda öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ve ilköğretim haftası şiirinin okunması ile tören devam etti.

Okula yeni başlayan öğrenciler kadar ailelerinde heyecanlı olduğu gözlenirken, bir grup 4. Sınıf öğrencisi okul hayatına yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerine "okula hoş geldiniz çiçeği" verdi.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu "2015-2016 eğitim öğretim yılının geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza, ailelerine, okullarımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diler, başarılı bir eğitim öğretim yılı olmasını temenni ederim" diye konuştu.

Program sonunda Pınaraltı İlkokulu'nda Z-Kütüphane açılışı yapıldı.

Okullar Hayat Olsun

Pınaraltı İlkokulu'ndaki Z- Kütüphane standart projeler kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapıldı. Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında planlanan Z-Kütüphane’nin İlköğretim Haftası’nda açılışı yapıldı. İçinde 2250 kitap, 5 adet bilgisayar bulunan modern bir tasarımla planlanan Z-Kütüphane, öğrencilerin ve velilerin kullanımına sunuldu.

Açılışta konuşma yapan Of Kaymakamı Eren Arslan Z- Kütüphane hakkında bilgiler verdi. Arslan, kitap okumanın önemine değindi. Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu Of’umuza yeni bir hizmet birimi daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Ardından Okul aile birliği tarafından program ikramlarla sona erdi.

Son Güncelleme: 01.10.2015 02:14
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90