banner102

Of'ta İlköğretim Haftası Kutlama Etkinlikleri

İlköğretim Haftası programı kapsamında sabah saat 10.00 da Of Kaymakamlığı önündeki Atatürk büstüne konulan çelenk ile başlayan program daha sonra Of Kaymakamı ve Of Milli Eğitim Müdürünü okullardan oluşturulan temsili gruplar ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Eylül 2014 Çarşamba 20:49
Of'ta İlköğretim Haftası Kutlama Etkinlikleri

İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan ziyaretlerin ardından Of İsmail Yıldırım İlköğretim Okulunda  11.00’de düzenlenen törenle kutlamalara devam edildi.

Şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ile başlayan kutlama programı İstiklal Marşı ile devam etti.

Okul Müdürünün Rıza Ercihan'ın kısa konuşmasının ardından İlköğretim Haftasının anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris KABAHASANOĞLU yaptı.

Daha sonra kürsüye çıkan Of İlçe Kaymakam vekili (Sürmene Kaymakamı) Şevket Atlı da eğitimin önemine değinerek bütün öğrencilerin 2014-2015 Eğitim-Öğretim döneminde başarılı olmalarını temenni etti.

Konuşmaların ardından Okul öğrencileri tarafından vatan, bayrak ve Atatürk konulu şiirler okunmasından sonra program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 18.09.2014 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90