banner102

Of'ta Kardeşlik Turnuvası

Of İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen ilçeler arası futbol turnuvasının ilk hazırlık maçı Of ile Çaykara arasında oynandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Nisan 2017 Pazartesi 02:18
Of'ta Kardeşlik Turnuvası

Of İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs’a özel Of, Hayrat, Çaykara ve Dernekpazarı ilçeler arası çim saha futbol turnuvası düzenleniyor.

Of İlçe stadında oynanacak maçlar 2 Mayıs’ta başlayacak ve 18 Mayıs’ta oynanacak olan final maçıyla sona erecek.

İlçe Kaymakamlıkları öncülüğünde kurulacak olan 25’er kişilik kadrolarda ilçelerdeki kurumlarda çalışanlar yer alacak.

Turnuva öncesinde hazırlık çalışmaları kapsamında Of takımı ile Çaykara takımı Of İlçe stadında karşı karşıya geldiler. 30’ar dakikalık 2 devre halinde oynanan karşılaşmayı Of 4-2 kazandı.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat ile Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı’nın başlama vuruşu ile başlayan maçta Çaykara Kaymakamı Ayrancı sahada takımı ile birlikte mücadele ederken Of Kaymakamı Eyüp Fırat maçı saha kenarından izledi.

Hazırlık çalışmaları kapsamında 11 Nisan Salı günü 17.00’de Of İlçe Stadında Çaykara ile Dernekpazarı takımları karşı karşıya gelecek. 12 Nisan Çarşamba günü 17.00’de ise Of ile Hayrat takımları karşı karşıya gelecek.

 

Son Güncelleme: 10.04.2017 02:24
Anahtar Kelimeler:
Özcan DemirelEyüp Fırat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90