banner102

Of'ta Korkutan İntihar Girişimi

Çaykara'nın Uzuntarla Mahallesinde bir firmada güvenlik görevlisi olarak çalışan Orhan D. adlı bir vatandaş Of girişinde bulunan inşaat halindeki binanın en üst katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Ocak 2018 Salı 15:08
Öğle saatlerinde meydana gelen intihar girişimini yapan Orhan D. adlı vatandaş  saatlerce intihar etmemesi için ikna edilmeye çalışıldı.

Edinililen bilgilere göre ailevi sıkıntılarından dolayı çok bunalan ve intihar etmek için inşaat halindeki binanın tepesine çıkan Orhan D. adlı vatandaş ailesinin ve güvenlik görevlilerinin uzun süre ikna etme çabalarından sonra bir anlık boşluktan yararlanılarak intihar etmesi önlendi.

Olay yerine gelen itfaiye ve 112 sağlık ekipleri güvenlik önlemleri alırken, olay sonrasında intihar girişiminde bulunan Orhan D. Adlı vatandaş 112 Sağlık ekipleri tarafından alınarak ambulans ile Of Devlet Hastanesine götürülerek müşahede altına alındı.

Kısa süreli muayeneden sonra güvenlik eşliğinde Çaykara Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü.





Not. Diğer fotoğraflara facebook sayfamızdan ulaşabilirsiniz...

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 16.01.2018 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90