banner102

Of'ta Korkutan Kaza!

Of istikametinden Çaykara istikametine gitmekte olan 61 DV 118 plakalı ambulans Ulusoy Köprüsünden Ulusoy Okuluna geçmekte olan 61 FP 437 plakalı özel araca çarptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Mart 2015 Cumartesi 23:31
Edinilen bilgilere göre akşam saatlerinde Of-Çaykara karayolu Ulusoy Okulu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, 61 FP 437 plakalı özel araç ile Of İstikametinden gelen 61 DV 118 plakalı ambulans çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile özel otomobilde bulunan Ulusoy Okulu Edebiyat Öğretmeni Yunus Gökçe yaralı olarak çıkarılırken, ambulansta bulunan sağlık ekiplerinden iki kişi de hafif bir şekilde yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Of Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Vatandaşlardan Ambulans Ekiplerine Tepki

Olay yerinde bulunan vatandaşlar kaza sonra ambulanstaki görevlilerden sadece birinin hafif  bir yaralanma olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Kazadan sonra ambulansta bulunan bir bayanın sadece burnu kanadı. Buna rağmen diğer araçtaki ağır yaralı vatandaşa hiç bir müdahalede bulunmadılar. Etraftakilerin uyarmasına  "Onlara Sürmene müdahale edecek " deyip olay yerini terk edip hastaneye gittiler.

Yaralı vatandaşı başka ilçeden ambulans gelip of devlet hastanesine götürdü."

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 09.03.2015 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
of 2015-03-08 00:03:20

Haberiniz guzelde ambulansta bulunan 2 hemsirede yaralandi hemsireleri oradan gecmekde olan sivil arac hastaneye götürdü. Hastaneden hasta nakil ambulans i hasta almaya gitti.hemsirelerin 1tanesi trabzona kaldirildi digeri musade aldina alindi surmeneden ambulans gelmedi

Avatar
off 2015-03-08 22:46:44

Kazadan sonra ambulansta bulunan saglik ekibi soka girdi birinin burnu kirildi digeri basina darp aldi ikiside trabzona sevkedildi ve diger aractaki hasta of devlette kaldi durumun kritikligi ortada lütfen haberlerinizi insani yapin sonucta ambulanstakilerde insan kanatli melek degiller ve önce kendi sagliklari ki sonra baskalarina olan faydalari lütfennn

Avatar
Qwert 2015-03-09 00:14:19

Hemşireyi ben götürdüm hastaneye. Sadece biri yaralıydı. Diğerinin hiçbirşeyi yoktu. Uyardık sen burada kal diye fakat diğer yaralı hiç umrunda olmadı. Ambulans şoförü sağolsun hatrını sordu yaralının, onun hakkını yemeyelim.

Avatar
Muhtar Ali 2015-03-09 08:44:39

Haberde hemşireler hafif yaralı diyor. Arabadakilere baksalar ölmezler. Ayrıca Of taki yaralıyı Sürmene deki ambulans alacaksa, kusura bakmayın bu işin cılkı çıktı. Bende hastalandığımda Of devlette 3 ambulans varken. Ben kendi imkanlarımla Araklı dan ambulans getirttim. Öyle gittim Fakülteye. Bu kaçıncı olumsuz hastane haberi. Kimsede takmıyor. Neyse Hizmete Devam !!!

banner90