banner102

Of'ta Korkutan Yangın!

Of ilçesi Solaklı Mahallesi Kıbrıs Caddesinde bulunan bir binanın çatı katında akşam saatlerinde çıkan yangında bir ev kül oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Kasım 2017 Salı 17:31
Of'ta Korkutan Yangın!
Solaklı Mahallesi Kıbns Caddesinde yer alan 4 katlı binanın ahşap olan çatısında çıkan yangını fark eden vatandaşlar itfaiye ve polise haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye,  polis, 112 sağlık, ve İĞDAŞ ekipleri yangın noktasında çalışmalara başladı  binada bulunan doğalgazı iğdaş yetkilileri keserken, itfaiyede yangını söndürmek icin müdahalede bulundu.

İlçe emniyetine bağlı polis ekipleri de olası bir patlama ve yangın sıçrama tehlikesinden dolayı bina yanındaki daireleri boşalltırdı.

Yangının bacadan cıktığı tahmin edilirken, yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi.Yangında kimsenin yaralanmaması ise olayın sevindirici tarafı oldu.







Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 28.11.2017 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÜMİT TASKİN 2017-11-28 20:04:33

WALLA COK UZULDUM HİC BOYLE BİR YANGİN OLACAGİNİ ZANNETMİYORDUK GECMİS OLSUN İNSALLAH DAHAA YASANMAZ BOYLE BİR YANGİN DAHA

banner90