banner102

Of'ta Korona Denetimi

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge gereği tüm Türkiye'de gibi Of İlçesinde de kurum amirleri tarafında ilçe genelinde korona denetimi yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Eylül 2020 Perşembe 20:33
Of'ta Korona Denetimi
 Of ilçe Kaymakamı Hayrettin Çiçek ve beraberindeki heyet korana virüs(Covid-19) önlemlerinin uygulanmasına ilişkin pazar yerlerini denetledi.

İlçe genelinde ekipler halinde yapılan denetimlere Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Baskan Vekili Ahmet Çapoğlu, lçe Emniyet Müdürü Rafet Kantar, İlçe Jandarma Komutanı Burak Çelik, İlçe Saglık Müdürü Barış Çağlar ve Zapıta Müdürlüğü ekipleriyle birlikte İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 30.07.2020 tarih ve 12682 sayılı Genelgesi  doğrultusunda Korana virüs(Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında Sosyal Mesafenin korunması ve vatandaşların pazar yerlerinde huzurlu bir şekilde alışveriş yapabilmesi için gerekli tüm tedbirlerin titizlikle uygulanması için denetlemelerde bulundu.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 10.09.2020 20:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Herhangi birisi 2020-10-03 15:07:24

Of içinde maskesiz dolanan çok kişi var. Bunlara neden ceza yazılmıyor?

banner90