banner102

Of’ta Kurtuluş Etkinlikleri

Of’un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü çeşitli etkinlikler kutlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Mart 2017 Çarşamba 19:18
Of’ta Kurtuluş Etkinlikleri
Of Kaymakamlığı ve Of Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikler, Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu önündeki Atatürk Anıtı'na saat 10.00'da çelenklerin sunulması ile başlandı. Çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Kurtuluş etkinlikleri Of Belediyesi Konferans Salonunda, Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulunun hazırladığı program ile devam etti.

Kutlama törenleri akşam saatlerinde Kurtuluş ve Şehitlere Saygı Yürüyüşü Fener alayı ve mehter takımı eşliğinde Atatürk Bulvarı’ndan başlayarak Of Belediye Başkanlığı önünde sonlandırıldı.

Of Çarşıbaşı Büyük Camiinde yatsı namazına müteakiben Mevlid-i Şerif / Kuran-ı Kerim tilaveti ile kutlama etkinlikleri son buldu.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.03.2017 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90