banner102

Of'ta Kurum Amirlerine Diksiyon Kursu

Of Kaymakamlığı tarafından organize edilen kısaltılmış diksiyon kursu birçok kurum amirinin katılımı ile Of Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

hamitk
hamitk
20 Haziran 2015 Cumartesi 00:30
Of'ta Kurum Amirlerine Diksiyon Kursu
Diksiyon hocası Yener Genç tarafından verilen kısaltılmış diksiyon kursuna Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aliresioğlu, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabasanoğlu, Of Garnizon Komutanı Neşet Daler,  Of Müftüsü Recep Onat, Daire amirleri ve birçok vatandaş katıldı.

Yaklaşık 4 saat süren diksiyon eğitimini veren Yener Genç, bu eğitimin her insan için faydalı olacağını ve sağlık yönünden de çok yararlı olduğunu söyledi.

Diksiyon eğitiminin düzgün nefes almadan geçtiğini söyleyen Genç, "Düzgün konuşmak ve sağlıklı nefes almak için ilk yapmamız gereken doğru nefes almaktır. Bunun için nefes alırken diyafram nefesi değdiğimiz karından nefes almalıyız. Bu şekilde alınan nefes ile rahatlıkla kesintisiz konuşabilir ve rahat yürüyebiliriz." dedi.
Konuların özet şeklinde verildiği diksiyon kursunun ileriki zamanlarda tekrarı olacağı söylendi.

Son Güncelleme: 20.06.2015 00:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90