banner102

Of'ta Mirâc Kandili Gecesi Programı

Recep ayının 27 gecesine rastlayan mirâc gecesi, Of Çarşıbaşı Camiinde Of Müftüsü Recep Onat'ın gece ile ilgili vaazı ile gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
04 Mayıs 2016 Çarşamba 07:49
Camiyi dolduran cemaatin katıldığı Mirâc gecesi programı Of Müftülüğü tarafından tertip edildi. Program akşam namazının akabinde Of Çarşıbaşı Camii Müezzini Ömer Tellioğlu'nun Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Ardından Of Zehra Hatun Kur'an Kursu öğrencilerinin söylediği ilahiler ile devam eden program Of Müftüsü recep Onat'ın Mirâc hadisesi hakkında yaptığı sohbet ve dua ile tamamlandı.

Yüzlerce kişinin katıldığı Mirâc Kandili Gecesi Programına Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, birçok Kurum Amiri, Siyasi ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, çok sayıda Okul Müdürü ve öğretmenler ile vatandaşlar katıldı. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 04.05.2016 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90