banner102

OF’TA MUHTEŞEM İCAZET TÖRENİ

İki yıldır pandemi nedeniyle Of’ta yapılamayan toplu icazet töreni, bu yıl 254 hafızın icazet almasıyla Of Çarşıbaşı Camiinde gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Temmuz 2022 Pazar 14:53
OF’TA MUHTEŞEM İCAZET TÖRENİ

Of Müftülüğü tarafından organize edilen icazet merasimi 254 hafızın Trabzon Büyükşehir Belediyesi mehter takımı eşliğinde Of Çarşıbaşı Camiine girmesiyle başladı.  Cami dışına büyük ekran kurularak dışarıda kalanların izlemesi sağlanırken, caminin içi hafızlar ve vatandaşlar tarafından doldu.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan izacet merasimi, Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu’nun kısa açılış konuşması ile devam etti.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Trabzon Kur’an Kursları Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Özdemir ve Dini Yüksek İhtisas Merkezleri Daire Başkanı Dr Abdurrahman Akkuş’un kısa selamlama konuşması yaptığı icazet merasiminde bazı hocalar ve öğrenciler Kur’an-ı Kerim okudu.

Arif Aydoğdu hocanın sohbet ettiği merasimi kılınan öğle namazı ve yapılan hediye takdimlerinin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90