banner102

Of'ta Öğretmenler Günü Kutlandı

Ülkemizde 1981 yılından günümüze kadar kutlanan 35. Öğretmenler günü etkinliği ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de kutlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Kasım 2016 Cuma 08:53
Of'ta Öğretmenler Günü Kutlandı
Dünyanın birçok ülkesinde de kutlanan öğretmenler günü ülkemizde 24 Kasım tarihinde kutlanırken, diğer ülkelerde ise farklı tarihlerde kutlanıyor.

Of İlçesinde kutlanan Öğretmenler günü programı İsmail Yıldırım İlk Okulu’nda düzenlendi. Okul önünde başlayan program, konferans salonunda devam etti. Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptı. İlçe Kaymakamı Eren Arslan ve Başkan Sarıalioğlu da birer selamlama konuşması yaptılar.

Konuşmaların ardından Öğretmenler Günü ile ilgili düzenlenen etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Aynı zamanda emekliye ayrılan öğretmenlere de plaket ve iftihar belgeleri takdim edildi.

Programın devamında mesleğine yeni başlayan öğretmenlerin Mesleğe Giriş Yemini yapılırken, kıdemli öğretmenler adına Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Dunay da kısa bir konuşma yaptı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 25.11.2016 08:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90