banner102

Of’ta okuma yazma seferberliği başlıyor

Okuma yazma bilmeyen vatandaşlara yönelik ülkemiz genelinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından Okuma yazma seferberliği başlatıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Şubat 2018 Cuma 12:21
Of’ta okuma yazma seferberliği başlıyor
Seferberlik kapsamında  okuma yazma bilmeyen vatandaşların birinci kademe yetişkin okuma yazma  kurslarına katılmaları sağlanarak okur- yazar hale getirilmesi ve ilkokul düzeyinde  öğrenim görmelerini sağlayacak ikinci kademe yetişkin  okuma yazma kurslarına yönlendirilmeleri amaçlanıyor.

Of Halk Eğitim Merkezi Ahmet Dunay konuyla ilgili; “Okuma yazma Seferberliğinin ilk dönemi 5 Şubat 15 Mayıs tarihlerini kapsayacak ve kurslar en geç 5 Martta başlayacaktır. Ülkemizin tamamında olduğu gibi Of’ta da kurslarımız 5 Martta başlayacaktır. Annesi, babası, dedesi, ninesi ve nicesi tanıyanlarını Of Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze yönlendirilmesini bekliyoruz. Of Halk Eğitim Merkezi olarak buna hazırız. Okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımızı bekliyoruz.” Diyerek düşüncelerini ifade etti.

Son Güncelleme: 16.02.2018 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90