banner102

Of'ta Otomobil Hırsızlığı

Of İlçesi İrfanlı Mahallesinde Gökhan Küçük'e ait 61 FF 577 plakalı özel otomobil gece saatlerinde evinin önünden çalındı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Aralık 2015 Cuma 01:05
Of'ta Otomobil Hırsızlığı

20 Aralık Pazar günü gece saat 24.00 da işinden ayrılarak aracıyla birlikte evine giden Gökhan Küçük, arabasını evinin önünde park ederek evine çıktı.

Pazartesi sabahı işine gitmek için sabah saat 06.00 da kalkıp evinden çıkan Küçük, kapının önünde aracını göremeyince bir anda şaşırarak etrafa bakındı. Aracının bıraktığı yerde olmadığını gören araç sahibi Küçük hemen Of Emniyet Karakoluna başvurarak aracın çalındığını söyledi.

Haberi alan Emniyet Birimleri aracın bulunması için inceleme başlattı.

Konu hakkında Of'un Nabzı Muhabirine açıklama yapan araç sahibi Gökhan Küçük, aracının bulunması için bütün vatandaşların duyarlı olmasını rica etti. Aracının internet ortamındaki fotoğraflarının güncel fotoğraflar olduğunu söyleyen Küçük, "Kendi Facebook sayfamda çalınan aracımla ilgili güncel fotoğraflar mevcut. Gören ve etrafından böyle bir aracın görüldüğünü duyan bütün vatandaşlardan ricam hemen emniyet yetkililerine veya bana 0 546 670 77 61 nolu telefon numarasından ulaşarak bilgi vermelerini rica ediyorum. " diyerek aracını sağlam şekilde getirmeleri halinde çalanlardan şikayetçi olmayacağını söyledi.

Son Güncelleme: 25.12.2015 07:29
Anahtar Kelimeler:
Gökhan Küçük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90