banner102

Of'ta PKK'lı haine meydan dayağı | VİDEO

Trabzonlu Şehit e sosyal medya üzerinden küfreden ve kendisinin PKK lı olduğunu söyleyen genci Of’ta yakalayan bir grup insan şahsa meydan dayağı çekti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Ocak 2015 Çarşamba 17:24
Sosyal paylaşım sitesinden “Ben de Pkk’yım Ofta yaşıyorum.” diyerek hakaret içerikli mesajlar atan,  Ağrı nüfusuna kayıtlı M.C’yi bir grup vatandaş darp ederek Of İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim etti.

Yine iddialara göre  M.C. adlı kişi D.S.'ye yazısının son bölümünde PKK'lı olduğunu yazdığı ve meydan okuduğu kaydedildi. 

Bunun üzerine bu yazışmaların fotoğraflarını çeken D.S. sonrasında bunları sosyal medyadan paylaştı. Konunun Of'ta kulaktan kulağa yayılması sonrasında vatandaşlar ilçede PKK'lı avına çıktı. 

Olayın duyulmasıyla birlikte bazı vatandaşların Of İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanması üzerine olay yerine gelen Of Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Siyasi Parti İlçe Başkanları, vatandaşlara sağduyu çağrısı yaptı.
İlçede yaşayan bir vatandaşın sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı iddia edilen ve henüz doğruluğu ispatlanmamış bazı sözlerin olduğunu belirten Kaymakam Arslan: "Böyle bir paylaşım yaptığı iddia edilen kişi 17 yaşında olup, vatandaşlarımız tarafından İlçe Emniyet Amirliğine teslim edilmesiyle ilgili gerekli adli işlemler başlatılmış olduğu, bu konuda ki çalışmaların devam ettiğini" söyledi.
İlçede herhangi bir huzursuzluk veya gerginliğe sebep olacak bir durumun söz konusu olmadığını belirten Arslan, "Bu konuda vatandaşlarımızı bir kez daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Yapılacak provokatif hareketler, ilçemizin ve ülkemizin huzurunu bozmaya yönelik maksatlı  hareketlerdir. Bir kez daha  ifade etmek istiyorum ki gerek polisimiz, gerek adli merciler bu konu üzerinde çalışmalarına devam etmektedirler.Siz çok kıymetli hemşehrilerimden  sakin ve duyarlı davranış bekliyorum. Şunu da ifade etmek isterim ki her kim bu ülkemizin tartışılmayacak değerlerine ve sembollerine karşı bir suç işlerse mutlaka kanunlar önünde hesabını verecekdir. " dedi.  

Öte yandan olayı duyan bazı vatandaşlar Emniyet Müdürlüğü'nün önünde toplandı. Burada çektikleri fotoğrafları  paylaşan vatandaşlar M.C. ye sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdi.
  






Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 05.09.2015 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa seven 2015-01-07 19:05:15

Derefsizi gebertemediler

Avatar
Behram Yıldız 2015-01-07 19:47:10

Rüzgar eken fırtına biçer misalı gerçekten Of İlçesi büyük bir gerilim yaşadı. Ne desek ne söylesek boş. Açılım diye PKK piçleri şımartıldı .. kendilerini artık dev aynasında görmey başladı bu ermeni dölleri.. Güneydoğuda Askerimiz Polisimiz talimat aldığı için bu şımarıklıklara müdahale etmiyor..bu ermeni dölleri kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar..yol kesiyorlar özel birlik kuruyorlar vali bile atama yapıyorlar..askerimiz çaresiz durumu siyasilere bildiriyor validen yazılı talimat geliyor çaresiz kalıyorlar susuyorlar.. düşünün geliyorlar askeriye kışlasının önünde küfür taşatma sövme gırla.. tahrik tahrik .. vatanına milletine bağlı bu halk bir yere kadar sabreder ve böyle küçük bir kıvılcımla dinamit haline döner.. yazık gerçekten bu eşkiyayı bu it sürüsünü adam yerine koyarak binlerce şehidimizin aziz ruhuna hakaret edercesine acziyet sergileyn siyasi iradeye yazıklar olsun.. ne diyelim..

Avatar
adem. uzunal 2015-01-07 21:08:11

Geckaldim. Qfun. Girisine. Assaybik. Birileri. Duyardi. Belkiburanin. Neresi. Oldgunu. Anlarlardi

Avatar
oflu 2015-01-07 22:39:29

Türk kürt veya başka bir gruplaşma bu topraklarda da gözü olan yahudiye
yarar.müslüman kürt kardeşlerimiz bilmeli ve görmelidirler ki pkk yahudi ve onların uşağı ermeni hareketidir.ve sadece Müslüman müslümanın kardeşidir.kâfirlerin oyununa gelmeyelim

Avatar
göksel hacıhaliloğlu 2015-01-07 22:40:46

ellerinize sağlık ellerini ayaklarınıda kesseydiniz serefsizin

Avatar
Yüzde yüz oflu 2015-01-07 22:43:55

Bu vatanın bitliği ve bütünlüğüne dinimiz ve namusumuza dil uzatana af yok oflu üzerine düşeni yaptı artık sıra ilgili makamlarda hainlere en azından şehitler hatırına hsk ettiği cezayı verin..!

Avatar
Mutafa. Uzunal 2015-01-07 23:32:27

Elinize. Saglik.

Avatar
temel ganimet 2015-01-07 23:42:01

Hak edenin hakkini veren oflulara helal olsun

banner90