banner102

Of'ta Şaibeli Ölüm!

Alınan bilgiye göre Of Kalyon mevkiindeki viyadükte bir şahıs ölü olarak bulundu.

hamitk
hamitk
16 Temmuz 2017 Pazar 14:24
Of'ta Şaibeli Ölüm!

Bir ihbarı değerlendiren Of İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri, Of-Çaykara viyadük alanı içerisinde bir erkek cesedinin olduğunu belirleyerek yerinde inceleme yaptılar. Yapılan incelemenin ardından Ardahan nüfüsne kayıtlı olduğu bildirilen Tolga Daşdemir (25) adlı gencin cesedine ulaşıldı. 

Of Devlet Hastanesi Morguna kaldırılan gencin ölüm sebeinin belirlenebilmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Son Güncelleme: 17.07.2017 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eski bir arkadaş 2017-07-16 22:32:32

Kendisi ilkokuldayken sınıf arkadaşımdı. Okulla pek arası yoktu ve büyüklerin kötü alışkanlıklarına özenirdi, bu yüzden pek samimi değildik. Allah rahmet eylesin.

Avatar
Oflu yazar 2017-07-29 11:08:46

Allah rahmet eylesin, ilkokul sınıf arkadaşımdı. kimyasal madde kullanmanın sonu. Dışarıya karşı bir kötülüğünü görmedim

banner90