banner102

Of'ta SGK'dan Mobil Hizmet

İlk olarak geçen yıl Cebit Bilişim Eurosia Fuarında tanıtımı yapılan mobil SGM aracı Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Of'a getirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Mayıs 2014 Cumartesi 18:37
Of'ta SGK'dan Mobil Hizmet

Of Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde kurulan stantta vatandaşlar bilgilendirilirken mobil araç üzerinden de bilgisayar programlarına ulaşıldı. 
 
Atatürk bulvarı üzerinde kurulan ve Ofluların yoğun ilgi gösterdiği stantta SGK Of Merkez Müdürü Ahmet ALTUNSOY  beraberinde İsmail Kocaman,Cevat Çalık ve Yusuf Alaca ile gün boyu vatandaşların çeşitli konulardaki sorularını cevaplandırdı. 
 
 Sosyal Güvenlik Kurumu bu araçlar sayesinde Sosyal Güvenlik merkezi bulunmayan ilçelerle organize sanayi bölgeleri ve doğal afet alanlarında 3G,4G ve uydu bağlantısı üzerinden sosyal güvenlik hizmeti sunulacağını daha önce duyurmuştu. Bölgemizde ise uzak köyler ve yaylalarda ihtiyaç duyulduğunda bu araçların hizmet vermesi öngörülüyor..

OF SGK'dan ETKİNLİK ZİYARETLERİ..

Of Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ahmet Altunsoy ve beraberindekiler, SGK haftası etkinlikleri kapsamında Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, Hayrat İlçe Kaymakamı Tuba Genç ve Hayrat İlçe Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu makamında ziyaret etti.

Ayrıca etkinlik kapsamında sivil toplum kuruluşları ile birçok esnafıda ziyaret ederek kurum hakkında bilgiler verdiler.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.05.2014 20:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90