banner102

Of’ta TEOG Sınavı Sorunsuz Geçti

Ülkemizde 8. Sınıf öğrencileri için liselere yerleştirme sınavı olan Temel Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) Of’ta da 15 ortaokulda yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Kasım 2015 Cumartesi 22:17
Of’ta TEOG Sınavı Sorunsuz Geçti

25 Kasım Çarşamba günü Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sınava giren öğrenciler 26 Kasım Perşembe günü ise Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce derslerinden sınava girdiler.

Sınav yapılan okulları ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yaptığı açıklamada;  “Of’ta bulunan 15 ortaokulumuzdaki 600 8.Sınıf öğrencimiz sınava girmiş bulunuyor. Sınavda 398 sınav gözetmeni ve 14 il temsilcisi görevlendirilmiş olup sınav salonlarımızda her türlü tedbirleri aldık. Aldığımız tedbirler sonucu şükürler olsun ki hiçbir problem yaşamadık. Öğrencilerimizin rahat ve huzurlu bir sınav geçirmelerini sağladık. Sınava çeşitli mazeretleri nedeniyle girmeyen toplam 20 öğrencimiz 12-13 Aralık’ta mazeret sınavına girecek. Öğrencilerimizin gidecekleri lise bakımından önemli olan bu sınavın onlar için hayırlı olmasını diliyor, her şey gönüllerince olsun diyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 28.11.2015 22:21
Anahtar Kelimeler:
İdris Kabahasanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90