banner102

Of'ta TIP Bayramı Kutlaması

14 Mart TIP Bayramı dolayısıyla Of Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından etkinlik düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Mart 2015 Cumartesi 02:26
Of'ta TIP Bayramı Kutlaması
Of İlçesinde görev yapan sağlık görevlilerin katılımı ile Of Devlet Hastanesinde yapılan kutlama etkinliği karşılıklı sohbet ve ikram şeklinde gerçekleştirildi. Etkinlikte kısa konuşma yapan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal, görevini fedakarca yapan ve bu görev sırasında ailesini zorunlu şekilde ihmal edip hastaları ihmal etmeyen sağlık görevlilerine teşekkür etti.

Uysal, "Zamanından, ailesinden ve birçok özel yaşantılarından büyük bir özveri ile fedakarlık yapan bütün hekimlerimiz ve sağlık görevlilerini bu gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Bu anlamdan sağlık ekiplerimize zor zamanlarında yardımcı olan ve bazı olumsuzluklara rağmen sabır gösteren bütün vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum." diyerek ülkemizdeki bütün sağlık personelinin TIP Bayramını kutladı.





Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 14.03.2015 02:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90