banner102

Of'ta trafik çilesi

Yaz geldi trafik çilesi başladı

16 Haziran 2012 Cumartesi 17:17
Of'ta trafik çilesi

Yazın gelmesiyle beraber gurbetçilerin Of'a akın etmesinden dolayı, trafik çilesi yeniden başŸladı. Yaz gelince, özelikle haziran ayından sonra Of'ta nüfus patlaması yaşŸanıyor. Gurbetçilerin tatillerini geçirmek için memlekete gelmesiyle beraber, nüfusun artmasından dolayı yollar ihtiyacı karşŸılayamayacak duruma geliyor. KalabalığŸın bu kadar olmasına rağŸmen, yollardaki gelişŸi güzel park yapma olayı, trafiğŸi tamamen kilitlenme noktasına getiriyor. İlçemizde uygulanan parkomat sistemi bu durumu fazlasıyla zorlaşŸtırıyor. Parkomat uygulanıyor diye, park edilmeyecek yerlere par eden araçlara karışŸılmaması, para kazanma pahasına insanlara eziyeti mubah görmeyi akla getiriyor.

Araç trafiğŸi sadece araçlar için eziyet değŸil, şŸehir içerisinde dolaşŸan yayalar içinde çok büyük eziyet haline geliyor. 

şžehir içinde park yapılabilmesinden dolayı normalde iki şŸerit olan çoğŸu yol, tek şŸeride düşŸmüşŸ durumda ve en küçük bir duraklamada bile uzun kuyruklar oluşŸabiliyor. ܖzellikle PerşŸembe günleri şŸehir içinde, bir yerden bir yere gidebilmek, vatandaşŸları aşŸırı derecede zorluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
of-trabzon-almanya=61 2012-06-17 16:43:49

2 ay sonra bu çile sona erer cok uzun bir zaman deyil.....

Avatar
fıkret tıryakıoglu 2012-06-18 08:20:02

kapalı ve acık otopark proje calısmaları beledıyemız tarafından hızlıca ılerlıyor.en kısa zamanda bu sorun cozulecektır.

Avatar
İBRAHİM TURAN 2012-06-19 13:08:59

Kimse kızmasın ama bunun sebebi Of lu şöförlerin duyarsızca araba kullanmasından kaynaklanıyor. Sinyal yok, müzik gırıla, hız o biçim bide üstüne rastgele park etme. Sonuç ortada... Yapacak bişey yok.

banner90