banner102

Of'ta Üst Düzey Katılımla 2 Açılış Töreni

Ağustos ayında )4 ay önce) hizmete açılan Of Devlet Hastanesi yeni Acil bölümü için, 12 Kasım Perşembe günü üst düzey protokollerin katılımı ile görkemli açılış töreni düzenlendi. Aynı gün Of Belediyesi Ressam Ziya Ramoğlu Kültür ve Sanat Evi içinde ayrı açılış töreni düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Kasım 2015 Cuma 18:51
Of'ta Üst Düzey Katılımla 2 Açılış Töreni

Of Belediyesi tarafından tertip edilen açılış törenine, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu' Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu,Ak Parti Trabzon Milletvekilleri, Çevre İlçe Belediye Başkanları, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysall'ın açılış konuşmasıyla başlayan açılış töreninde Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu ve Trabzon Valisi Abdil Celil Öz kısa konuşma yaparak, Of Devlet Hastanesine yeni kazandırılan Acil Servis ve Yoğun Bakım ünitesi ile tadilatı tamamlanıp yenilenen Ameliyathane, Doğumhane ve Endoskopi birimlerinin Of ve çevre halkı için hayırlı olması temennisinde bulundular.

Yağmur dolayısı ile konuşmaların kısa tutulduğu program sonrası Of Belediyesi Ressam Ziya Ramoğlu Kültür ve Sanat Evi’nin açılış töreni için Sahil şeridine geçilerek Sanat evinin açılışını yapıp içerisinde bulunan eserleri incelediler.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 13.11.2015 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90