banner102

Of'ta Yerel Seçim Heyecanı!

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerine artık sayılı günler kala Of’ta seçim heyecanı yükselmeye devam ediyor. Belediye Başkan adaylarının sahaya inmesinden sonra partiler Of’u yönetecek olan belediye meclis üyelerini de belirleyerek ilan etti. Belediye Meclis üyelerinin de seçim çalışmalarına katılması ile Of’ta seçim iyice renklendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Mart 2014 Çarşamba 12:49
Of'ta Yerel Seçim Heyecanı!

 Taraflı-tarafsız pek çok kişi tarafından seçimin muhtemel favorisi olarak gösterilen İrfan Saral ve belediye meclis adayı olan ekibi, durmaksızın çalışmalarını sürdürüyor. Kimi zaman Of Merkez, belde ve köylere 3 program birden yapan İrfan Saral bitmek bilmeyen bir enerji ile Of’ta ulaşılmadık tek kişi kalmaması için yoluna devam ediyor. Seçmenin büyük bir ilgi gösterdiği İrfan Saral, “hedefimiz Of’un tüm belde ve köyleri, Of’un tüm mahallelerinde vatandaşlarımızla kucaklaşmaktır” diyerek hedefini gösteriyor. Gittiği hemen her yerde adaydan çok “belediye başkanı” gibi karşılanan İrfan Saral, gösterilen ilgi ve destekten duyduğu memnuniyetten oldukça mutlu.

Of Belediye Başkan adaylığı için Murat Saral’ın yerine Salim Sarıalioğlu’nu tercih eden Ak Parti ilk şoku belediye meclis aday listesinin YSK’ya verilmesinin ardından asıl listede yeralıp  istifa eden Bayram Kondel ile yaşadı. Akabinde ise 7 yedek ismin istifası ile yeni bir sarsıntı geçiren AKP seçime kadar tüm morallerini yüksek tutmak için büyük çaba sarfediyor. Bununla birlikte tabandan gelen Murat Saral tepkisi ise teşkilatın önündeki en büyük engellerden biri olarak devam ediyor. Tüm zorluklara rağmen seçim çalışmalarını yürüten Ak Parti ekibi “bardağın boş tarafından çok dolu tarafına bakmak gerek” diyerek seçmenle olan diyaloğunu sıcak tutmaya çalışıyor.

MHP’nin adayı olan Ali Çakıroğlu da seçmenle yüz yüze görüşme yaparak sahada kendini hissettiriyor. Ali Rıza Kar’ın sağlık nedenlerini gerekçe göstererek istifa etmesi moralleri bir nebze olsun bozsa da, MHP’de de seçim çalışmaları durmaksızın devam ediyor.

Seçim çalışmaları sırasında adından en az söz ettiren isim ise Of’un tek kadın belediye başkan adayı Emel Saral. Emel Saral, CHP’nin adayı olarak daha çok sahada değil de salon programları yaparak seçim çalışmalarını yürütüyor.

Seçimlere 4 haftadan az bir süre kala Of’u iyice saran seçim atmosferinde belki de en güzel nokta ise tüm siyasi parti adaylarının saygı sınırları içersinde davranmaları oldu. Hem seçmenle, hem de rakip adaylarla olan ilişkilerinde azami çaba sarfeden adaylar seçmenden de ‘geçer’ not aldı. 30 Mart’a kadar ve sonrasında bu özeni göstermeye devam edeceklerini belirten adaylar kamuoyundan da takdir görüyor.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 05.03.2014 12:51
Anahtar Kelimeler:
AkpBBPSaadetMHPCHPBTP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
demokrasi 2014-03-09 16:15:58

yıllardır süregelen tek akraba otoritesi ve saral egomanyasının yıkılması için çok büyük bir fırsat var bizler için ne yazık ki kimse bunu sorgulamıyor ve particilik anlayışıyla bunu herkes unutuyor. fark edilmeli ki parti değil şahıs meselesidir. ofumuzun yetiştirdiği nadide insanlara sırf soyadı tutmuyor diye yazık etmeyelim. of için demokrasinin gelmesi dileğiyle

Avatar
demokrasi 2014-03-09 17:06:53

yıllardır süregelen tek akraba otoritesi ve saral egomanyasının yıkılması için çok büyük bir fırsat var bizler için ne yazık ki kimse bunu sorgulamıyor uyanın artık of ve of halkının namı türkiyeye mazhar olduğu halde belediye birilerinin tekelinde olmamalı.lütfen particilik yapmadan önce bunu düşünüp ileride gelecek olan nesillerin önünü açmalıyız

Avatar
baştürk 2014-03-13 13:31:12

adil bey.belliki kendi hezeyanlarınızı yazmışsınız.ataturkün müslüman olmadığına delılın nedır.nıye zorunuza gıdıyor kardeşim.gurur duymanız gerekmezmı.kavgalara gerek kalmz.ataturk muslumandı.müslümanların ona kufredıp bu ulkeyı yıkmak ıçın gayret etmelerıne gerek yok.chp lilerinde dıne saldırmalarına gerek yok.zıra musluman ataturkun ızındeyseler ona göre davransınlar.80 yıllık yalandan kavga bıtsın kardeşim.haa.bu kavga bıterse bu kadar yalanlara nasıl kanımısız demek zor gelır ınsana.

Avatar
baştürk 2014-03-13 13:35:52

nasıl bir kındır bu kardeşim.kandırmışlar senı ve bıı yıllarca.niye anlamıyonda hala musluman kardeşine beddua edın.atıf hoca imanın şartımı.vatana ıhanetten asılmışmandacılıktan asılmış.şapkayla ilgisi yok.neyse.anlıyorum kı hıc anlamaya musaıt değilsin.ozaman seyretmeye devam et haydar hocayı.ilmı delıllerınvarsa koy ortaya.yoksa boyun bük ve evet de. rizeye bomba yagdırmış ataturk.yuh yav.kurtuluş savaşı olduğuna bıle ınanmıyosun değilmi.kadır mısrlıoğlunu dınle.tıpkı yıllarca şevkı yılmazı d

Avatar
Faruk keleş @baştürk 2014-03-05 17:03:13

malum kitapla ilgili süreci herhalde iyi hatırlıyorsunuz sayın baştürk. haber yapılmadan önce of ta hocaefendi diye bilinen bir zevata söylendi ve buda byük camiide konuyla ilgili açıklama yaptı. sonra ofunnabzı da bunu haber yaptı. arkasından köşelere sıçradı ve herkes bir açıklama yaptı. sonuç ne oldu? sadece o kitap yarışmada zorunlu olmaktan çıkartıldı. kim tarafından bu karar verildi? maalesef başkan murat saral ve heyet olarak yanına kaul ettiği hocaefendiler tarafından.

Avatar
ülkücü 2014-03-05 17:07:49

vatan millet bayrak şeref din için parlak bir of için ...mhp

Avatar
şamil @baştürk 2014-03-06 10:59:04

sayın fitne başı.sen neden gidip şikayet etmedin. recep şanine gelince, baş cemaati atatürkçü oldu.ofunnabzına değil cumhuriyete söyle haber yapsın sizi.

Avatar
gargar 2014-03-07 22:48:31

Hattat isini yapsin.ne olcak baskan oldumu belediyenin duvarina yazi mi yazacak...

banner90