banner102

Of'tan Mehmetçik'e Selam

Türkiye’nin hain terör örgütü PKK/PYD, YPG’ nin hain saldırılarına karşı başlatmış olduğu “Barış Pınarları Harekatı” tüm hızıyla ve kararlılığıyla devam ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Ekim 2019 Cuma 15:58
Of'tan Mehmetçik'e Selam

Operasyona karşı Türkiye’nin güvenlik endişeleri anlamayan,  Türkiye’nin haklı gerekçelerini kabul etmeyen dünyada birkaç devlet dışındaki ülkeler Türkiye’ye karşı her türlü yaptırım ve tehditlerden geri durmuyor. Buna karşın yurt içinde ve yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları adeta tek vücut olup devletin yanında yer alarak desteklerini çeşitli şekilde ifade ederek büyük dayanışma örneği sergiliyor. Bu dayanışma örneklerinden birisi de TürkMilli takım maçlarında milli futbolcuların gol sonrası askere selam durması dünyada büyük yankı uyandırdı. Operasyonlara verilen desteğin sembolü haline geldi.

Of’ta da askere ve harekata karşı vatandaşların koşulsuz desteği yaşanıyor. Okullarda öğrenciler fetih süreleri, dualar  okuyarak, camilerde vaiz dualar ederek desteklerini gösteriyor. Bu anlamda askere bir destek de halı sahada top oynayan sporculardan geldi. Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarında çalışan öğretmen ve idareciler her hafta halı saha maçında spor yapıp stres atıyor. Eğitimcilerin bu haftaki halı saha maçı öncesi asker selamı vererek  “Barış Pınarları Harekatı” operasyonunda mücadele eden askerlere selam gönderdiler. Oyuncular yaptığı açıklamada, “ Gönlümüz ve dualarımız Mehmetçiğimizle. Allah onların ve milletimizin yardımcısı olsun. Of’tan ülkemizin kuzeyinden güneyindeki “Barış Pınarları Harekatı” operasyonundaki tüm Mehmetçiğimize selam olsun. Bunca terör kayıplarına rağmen Türkiye’nin haklılığını görmeyen; sağır, dilsiz, kör ve emperyalist Batı’ya da bu selamımız mesaj olsun. Hepimiz Mehmetçiğiz ve göreve hazırız.” sözleriyle duygularını ifade ettiler.

Son Güncelleme: 18.10.2019 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90