banner102

Of'tan Mısır'daki 529 İdam Kararına Tepki

Mısır’da darbeci cunta tarafından darbe karşıtları olarak suçlanan 529 Müslüman'ın idam kararına tepki için Ak Parti Of İlçe Teşkilatı kefenli eylem programı düzenledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Nisan 2014 Perşembe 22:17
Of'tan Mısır'daki 529 İdam Kararına Tepki
Of Atatürk Bulvarında düzenlenen 529 İdam kararına tepki eylemine Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, Parti Yönetim kurulu üyeleri, Gençlik kolları, Kadın kolları ve birçok vatandaş katıldı.

Eylem programı öncesi idama tepki için vatandaşlardan imza toplandı. Öğleden sonra başlayan 529 İdam'a tepki programın da Ak Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu kısa bir açılış programı yaparak idama ile ilgili eleştirilerini dile getirerek yaptıkları eyleme katılanlara teşekkür etti.

Tersizoğlu'nun konuşmasından sonra Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu kısa bir konuşma yaptı. Zalim Sisi Firavun'un temsilcisi, Zalim Esad Firavun'un kardeşleridir diyen Sarıalioğlu, "Onlar dünya devam ettiği müddetçe, adaletin ve  Hakkın galip gelmemesi için ellerinden geleni yapacaklardır. Bizler de inşAllah boş durmayacağız ve el ele, gönül gönüle, omuz omuza vererek batıla ve zulme karşı dün nasıl ecdadımız mücadele ettiyse bizlerde öyle çalışacağız ve dua edeceğiz." diyerek dünyanın birçok yerinde mazlumlara karşı zulmedenleri lanetlediğini ifade etti.

Programın son olarak konuşma yapan Ak Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu, "Nerde Amerika, nerde twitter'ın engellemesiyle ortalığı ayağa kaldıran ülkeler? Neden bu duruma sessiz kaldırlar. Twitter kadar önemli değil mi 529 kardeşimizin hayatı? " sorularını sorarak bu duruma sessiz kalanları eleştirdi.

Kefenli yapılan eylem duanın ardından son buldu.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 10.04.2014 22:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vecihi 2014-04-12 14:17:27

yau bu akp ırak ta katledilen müslümanlara karşı amerikan askerlerine dua etmedimi. tüm islam coğrafyasına akan kana karşı hala amerikanın ve israilin strateji ortağı değilmi.bu nasıl iş anlamadım.müzlümanlar bu kadar saf olamaz.
hala ne diye akp ye güvenip oy veriyorlar.

Avatar
miraç 2014-04-10 22:36:24

böylesi̇ne duyarli bi̇r şeki̇lde eylemi̇ni̇z i̇çi̇n kutluyorum si̇zi̇..ama unuttuğunuz bi̇rşey var 12 yildir i̇kti̇dar olan akparti̇ni̇n mensuplari olarak efsanevi̇ li̇deri̇ni̇ze mesaj çekseni̇z ve deseni̇zki̇.. kadi̇m dostlariniz suudi̇ arabi̇stan katar ve obama i̇steseler bu si̇si̇ denen alçaği hemen alaşaği edemezmi̇..bi̇r dünya li̇deri̇ne oy verdi̇k bu dünya li̇derini̇n halktan yeni̇ kuvvet alan parti̇si̇ni̇n yapacak başka bi̇r baskisi olmali ..ama yi̇nede duyarliğiniz i̇çi̇n teşekkürler

Avatar
semiha kar @miraç 2014-04-11 09:13:00

mi̇raç bey akparti̇li̇leri̇n bakani vecdi̇ gönül deği̇lmi̇ydi̇ ameri̇kadan özür di̇ler gi̇bi̇ teskere kalkmadi ama i̇nci̇rlekten 4994 sorti̇ i̇zi̇n verdi̇k bombardiman uçaklarina di̇yen..şuan dünya zali̇mleri̇ne hi̇zmet veren bu i̇şbi̇rli̇kçi̇ler sayesi̇nde malatya küreci̇kte ortadoğu di̇nleni̇yor adeta başbakanda bunun i̇çi̇nde tabi̇.. patri̇otlar ki̇mi̇n güvenli̇ği̇ i̇çi̇n di̇ki̇ldi̇ maraşa antepe urfaya. peygamberi̇mi̇ze hakaret ve küfür i̇çeren vi̇deolar youtubeyken yasaklamayanlar

banner90