banner102

OFTSO Başkanından Cumhurbaşkanına Ziyaret

Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal SARAL Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Aralık 2014 Salı 14:19
OFTSO Başkanından Cumhurbaşkanına Ziyaret
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 81 il, 160 ilçeden gelen 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.​

Hisarcıklıoğlu basın mensuplarına ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada “Hayırlı olsun ziyaretiyle beraber, Sayın Cumhurbaşkanımızla ekonomik meseleler hakkında istişarelerde bulunduk. Görüşlerimizi aktarabilme fırsatını bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın yaklaşımından ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile istişare toplantısı için bir araya gelen oda ve borsa yönetim kurulu başkanları gündemi değerlendirdiler.  Yeni Cumhurbaşkanlığı sarayında yapılan toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oda ve borsa yönetim kurulu başkanlarının tek tek hayırlı olsun tebriklerini kabul etti.

Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal SARAL'da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Cumhurbaşkanlığı görevinde başarılar diledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 16.12.2014 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
oflu 2014-12-16 14:27:51

YAKIŞIR ERDAL BAŞKANA.. İKİSİNİ TOKALAŞIRKEN İZLERKEN BU GELDİ AKLIMA İKİSİDE HIRSLI BİR YERLERE GELEBİLMEK ONLAR İÇİN ÖNEMLİ. ÖZÇAY KOOPERATİFİNİ ADETA ÇİFTLİK GİBİ KULLANARAK 7 BİN LİRANIN ÜZERİNDE HAKKI OLMAYAN BİR GETİRİSİ OLAN BU ZATIN ASLA İLKELERİ OLMAMIŞTIR. MENFAATLARI OLMUŞTUR. SON ANDA TRENE YETİŞMEK GEÇMİŞTE ÇEKTİĞİ PARASIZ DURUMA DÜŞMEMEK İSTİYOR. KÜLAHIMIN BAŞKANLARI..

Avatar
Zekeriya 2014-12-16 14:38:25

Amacı ve gayesi ne olduğu bilinmeyen odalar birliği ile diktatör olmak heveslisi bir milli görüş artığı. Bu sıralar her iki grubunda bu fotolara ihtiyacı var toplum gerilmiş umurlarında değil.. haramzadeler gibi çöreklenmişler fakir sofrasına habire kaşık sallıyorlar hele bizim erdal bu toplumda abir kene gibi değilmi hangi yararlığı gösterdi güya babasının mağduriyetini kullanarak geçtiği saadet partisinden istediğini elde edemyince vınnnn.. ölmüş borçç içindeki bir kooperatifde ortağına yüz lira veremzken on milyara varolan bir maliyetle çiftlik gibi kullanıyor allah bildiği gibi yapsın ikisinide

Avatar
ERDAL SARAL @oflu 2014-12-17 11:44:46

Hayatım boyunca Başçavuş Mehmet Saral'ın oğlu olmaktan gurur duyduğumu her fırsatta ve her ortamda dile getirdim.Oğlu olmanın mağduriyetini değil onurunu yaşadım.Muhtemelen babanın kim olduğunu bilemediğin için soyadını yazma şansına sahip olamadın.
Söz konusu yalan ve iftiralarla ilgili beyanlarını açık kimliğini yazarak klavye delikanlılığı yapmadan, mertçe, şerefli , haysiyetli, namuslu ve onurluysan ispat etmeni tüm kamuoyu önünde senden talep ediyorum.

Avatar
KADEM CEBİR @ERDAL SARAL 2014-12-18 20:53:45

TAM BİR PARANOYA..HEMEN MEŞHUR SOYADI..YAHU HERKES ELEŞTİRİLİR SENDE ELEŞTEİRİLERE CEVAP VER GERÇEKTEN O FAKİR KURUMDAN BU DERECE NEMALANIYORMUSUN HALKIN DİLİNDE BU ARACA MAZOT PARANDAN UÇAK PARASINA KADAR BÜTÜN GEÇİMİNİ YÜKLEDİN ORAYA GETİRİN NEDİR ORAYA BUNU AÇIKLA TÜM OFLULARDA BİLGİLENSİN ANLI ŞANLI BAŞKANIMIZI GENEL MÜDÜRÜMÜZÜ

Avatar
Kadem CEBİROĞLU 2014-12-19 14:42:03

Sayın Erdal SARAL başkanım; yolunuz açık olsun . Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

banner90