banner102

Oftso’ya Beş Yıldız!

Akreditasyon sistemi denetiminden başarıyla geçen odamız sertifikasını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törenle, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden Odamız yönetim kurulu Başkanı Erdal SARAL, Meclis Başkanı Zühal AKYÜZLÜ ve Genel Sekreter-Akreditasyon Sorumlusu Murat ZIRIH aldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Eylül 2022 Pazartesi 17:53
Oftso’ya Beş Yıldız!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin düzenlediği törene  ;  Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Sezai Uçarmak ile oda borsa başkanları katıldı.

Tören sonunda konuşan  OFTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral, oda olarak kendilerini geliştirmeye devam etmelerinin büyük önem taşıdığını söyledi. Saral " 2013 yılından bu yana kendimizi sürekli geliştirdik ve dönüştürdük. Göreve geldiğimiz günden itibaren "takip eden" değil, "yönlendiren', "yol açan" olmayı amaçladık. Akreditasyon sistemi hizmet kalitesi açısından büyük önem taşımaktadır. Bu belge, Londra'da, Paris'te, Berlin'de oda üyeleri hangi hizmeti alıyorsa, bizim odamızda da üyelerimizin aynı kalitede hizmet alacağının garantisidir. Her ne kadar akreditsyon sertifikasına sahip olmak önemli olsa da, asıl önemli olan bu belgenin gerekliliklerini yaşatabilmek ve geliştirebilmektir. 
İlçemize, tüccarımıza hayırlı olsun. İnşallah aynı vizyonla çalışmaya devam ederek seviyemizi yükseltmeye devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90