banner102

Of'un 100. Yıl Kurtuluş Etkinlikleri

Of'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü münasebeti ile düzenlenen etkinliklere idari amirlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Şubat 2018 Çarşamba 23:03
Of'un 100. Yıl Kurtuluş Etkinlikleri

Kutlama programları ilk olarak Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu önünde bulunan Atatürk büstüne çelenk sunumu ile başladı. Ardından Of Belediye önünde yapılan mehteran gösterisi, şiir ve selamlama konuşmaları ile kutlama programlarına ara verip Of Sahiline sergilenmek üzere konulan F 104 Savaş uçağının açılışına geçildi.

OF 104 SAVAŞ UÇAĞI

Trabzon Valisi Yüce Yavuzun'da iştirak ettiği açılışa idari amirlerinin yanı sıra birçok vatandaşta katıldı. Türk Hava Kuvvetleri bünyesinde uçuş ömrünü tamamlayan ve sergilenmek üzere Of Belediyesi ve Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Hasan Küçükakyüz Paşa’nın katkılarıyla yerleştirilen F-104 savaş uçağının açılışında konuşan Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, uçağın ismini değiştirdiklerini ve F 104 olan ismin şimdiden sonra  OF 104 olduğunu söyledi.

KUTLAMALAR BELEDİYE SALONUNDA DEVAM ETTİ

Kurtuluş günü etkinlikleri Of Belediye Konferans Salonunda Of Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen program ile devam etti. Etkinliklere Akşam Namazı sonrası Of Çarşıbaşı Camiinde şehitler için okunan hatimler ve yapılan dualar ide devam edilirken, son etkinlik akşam saatlerinde Of Belediye Önünde PTT önüne kadar meşalelerle yapılan yürüyüş ile son buldu.






Son Güncelleme: 28.02.2018 23:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90